Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Volt barátommal tavaly év végén szakítottunk (3 hónapig voltunk együtt). Hivatalosan nem lett vége, nem lett kimondva, egyszerűen csak nem akartunk többet beszélni.

A helyzet az, hogy mostanában mindenem lájkolja, ha felrakok valamit napomnak azt beszíveli, szülinapomkor szíves smiley-t küldött és még ilyenek.

Nem tudom ezeket hova tenni. Én őszintén örülnék, ha megint lenne köztünk valami, mert nem történt semmi olyan, ami miatt nagy hiba lenne újrakezdeni vele.

Ti mit gondoltok? Csak figyelemfelkeltés akar lenni?

2020. okt. 12. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem elég ok, hogy ne kezdjek újra egy kapcsolatot, ha azért lett vége, mert ellaposodott a dolog és nem akartunk többet beszélni.

Úgy érzem csak azért jönnél össze vele újra, mert nincs más, szeretnél kapcsit, de nem feltétlenül az exedre vágysz. Ha neked belefér az életedbe, hiányzik egy fiú közelsége, akkor hajrá. De ne várj túl sokat egy olyan kapcsolatról, ami már egyszer halálra volt ítélve.

Ja, és hogy mit jelent. Valszeg csak azt, hogy b/szhatnékja van.

2020. okt. 12. 13:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem azért lett vége, mert ellaposodott.

És én sem azért akarnék vele újra kapcsolatot, mert hiányzik a dolog. Régóta az életem része és valahogy mindig feltűnik az életemben és nem hiszem hogy b@szhatnék, mert régen se arról szólt a kapcsolat.

2020. okt. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!