Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 5 napja nem ír vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 napja nem ír vissza a barátnőm. Megkerdezzem hogy mi a baj vagy vagy ennek vége?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtem a mostani barátnőmmel akkor elmeséltem neki hogy az exem szó nélkül lelépett az életemből és annyi gerinc nem volt benne hogy szakítson velem.

Erre ő felháborodott rajta és azt mondta hogy ő soha nem csinálna ilyet.

Most már 5 napja nem írt vissza semmit az üzenetemre, egyébként randira hívtam.

Minek ígérte meg hogy ő gerincesen fog viselkedni amikor ezt csinálja?

Ráírják még ezek után?

2020. okt. 9. 10:42
1 2
 1/11 kicsibarany ***** válasza:
100%
Volt bármi előzmény, ami miatt megharagudhatott? Annyit ráírnék tisztázásként, hogy "vége van?". Ha erre se reagál, akkor igennek venném.
2020. okt. 9. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Olvasta?

Ha igen akkor ennek vége van.

Esetleg ez egy online kapcsolat volt?

Ha igen akkor nem kell meglepödni gyakori a ghostolás távkapcsolatban.

2020. okt. 9. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2# de a táv kapcsolat sem online. Ott is előzményeként találkoznak a felek, ill. közben is. 🤦🏼‍♀️

Szerintem is annyit írj rá, hogy vége van? Ha nem válaszol akkor meg ennyi. Vagy még hívd fel. Azért ha a barátom nem írna vissza ennyi időn keresztül azért felhívnám hogy mi a helyzet.

2020. okt. 9. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Én azért ráírnék/felhívnám,lehet beteg,vagy történt vele valami.
2020. okt. 9. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Én is inkább arra gondolnék, hogy történt vele valami.
2020. okt. 9. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp felhívnám. Könnyű neten irogatva kommunikálni, de eléggé személytelen. Ha annyira fontos neked, hívd fel, menj el hozzá. "Papíron" még a barátnőd.
2020. okt. 10. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2020. okt. 12. 22:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Más városban élünk mindketten.

Rairtam még egy üzenetet,nagy nehezen visszairt.

Azt mondta hogy nem ilyen kapcsolatra számított az elején pedig én mondtam neki hogy olyan sokszor nem fogunk tudni találkozni.

2020. okt. 15. 10:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Szóval szakítottunk
2020. okt. 15. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt szomorú hallani.

Én most látatlanba is haragszom a voltbarinődre... Már az elején elmondtad, hogy mennyire rosszul esett, hogy annó ilyen ghostingolva doptak ki, erre ő is ezt csinálja. Gyerekes.

Mondjuk én biztos inkább felhívtam volna... Nagyon személytelen ez az üzenetezgetés, olyan feelingje van, mintha nem lenne elég fontos neked a másik. Na mindegy.

2020. okt. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!