Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek 20 évesen milyen fiatal lehet a barátnőtök/ mennyi korkülönbség lehet a barátnőtök és köztetek, anélkül hogy kellemetlenül éreznétek magatokat?
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 20:31
1/8 anonim válasza:
Bár még nem vagyok húsz, de szerintem lefelé kb. négy év fér bele ebben a korosztályban.
18/F
2/8 anonim válasza:
16 évessel már nem jönnék össze.
4/8 Stark2000 válasza:
20 vagyok, szóval aktuális a kérdésed. 16 az alja.
6/8 anonim válasza:
Az emberi kapcsolatok nem korfüggőek. Az érzelmi kapcsolatok a fontosak. Lehet 4-5 év korkülönbség, ha egymásnak kölcsösen "bejöttök".
7/8 anonim válasza:
Ha 20 lennék szerintem kapcsolat 17 évesel lenne a legkisebb.
16f
8/8 anonim válasza:
15-16 éves lány okés lehet, jöhet, ha normális, érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!