Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek errol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek errol?

Figyelt kérdés

Az exem testvére a kisebb köreiben azt pletykalja, hogy megdu.gott engem a testvére es mekkora ku.rva vagyok mert mar nem vagyok vele.

Nem szeretnem magamat sajnaltatni, de hozzátartozik a sztorihoz, hogy azert szakítottam vele mert nagyon erőszakos volt, durva volt mindenféleképpen.

A szakítás májusban tortent a tesojaval en pedig tegnap tudtam meg, hogy meg mindig ezt csinálják. Ti mit tennetek a helyemben?

Tegnap irtam a tesojanak, hogy mit gondolok az egészről. De a továbbiakban esetleg, hogy kezelnetek ezt a problémát?

Koszonom a válaszokat előre is ❤️

2020. szept. 9. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Én hagynám a fenébe. Nem kell vele foglalkozni.

Jobb belátásra úgyse tudnád bírni, főleg hogy ha tudja milyen a testvére.

2020. szept. 9. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
A hülyéket hagyni kell hogy főjenek a saját levükben... Aki ismer, az tudja, hogy mi történt. A többi idióta pedig nem számít. Az a legrosszabb az ilyeneknek, ha ignorálva vannak.
2020. szept. 9. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

a volt osztálytársammal is előfordult ilyesmi, csak hogy maga a csávó mondott ilyesmit

hülyék, irigyek

max az exed tesójának próbálhatod rendesen elmagyarázni, hogy ez nem így van, és hogy aranyosan megkéred hogy hagyja abba az ilyen hírek terjesztését

2020. szept. 12. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, felejtsd el.
2020. szept. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!