Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítás után normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után normális?

Figyelt kérdés

Szóval 9 hónapig voltunk együtt, de a vége az lett, hogy hitegetett egy ideig, hogy bár nem érez túl sokat, rendben leszünk,illetve kihasználta, hogy én továbbra is szerelmes vagyok belé, meztelen képekért könyörgött (holott egyáltalán nem volt ilyen sosem)

Szóval megváltozott és sokunk szerint közrejátszott, hogy a haverja köztudottan egy fuckboy, és az önbizalmát porba tiporva szakított vele az előző barátnője, illetve hát így megerősítette ez a baráti körében a "bros before hoes"-dolgot és úgy gondoljuk most mivel hetekig dolgoztak együtt, mindenfélét bebeszélt neki, illetve most elhiszi, hogy ő az istenkirály.

Mindegy is, szakítottam vele emiatt.

Dióhéjban.

Na de szerintetek az normális, ha én nem tudok továbblépni? Egyszerűen még mindig szerelmes vagyok belé és nem tudom elengedni teljesen, mindig érdekel, mi történik vele, jól van-e, holott nagyon mérges vagyok rá, hogy ezt tette velem. Na és egyszerűen nem tudom, fogok-e ugyanígy érezni más iránt még, úgy éreztem mellette mindig, hogy megtaláltad a párom, mindig tökéletes úriember volt és törődött velem, bár voltak vitáink, mégis egyszerűen nekem ő volt a tökéletesség. Még az ügy előtt nem sokkal szerelmet vallott nekem, csak úgy és ő is így gondolkodott rólam, egyszerűen fel sem tudom fogni, mi történik.

Illetve az normális, hogy folyamatosan bámul engem, mikor a közelben vagyok, illetve rólam beszél folyamatosan Sok mindenkivel?

Szerintünk figyelemre vágyik, akárkitől, bárkitől, de nektek mi a véleményetek?

2020. szept. 3. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
38%

15hónapig tart teljesen elfelejteni valakit. Tiltsd le mindenhol, online se keresd. Igyekezz sokat tanulni. Én 3éves kapcsolátbol kilépve első hónapban szenvedtem mindenhol online néztem utána tiltottam és töröltem. Hónapokkál később összefutottunk. Még rossz volt.de nen érintett meg.

Szerintem szabadulj meg a gondolatátol is. Tereld el a figyelmed.

29f

2020. szept. 3. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!