Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem díjazza a konditermet?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális?
Próbálok talalni női edzőtermet miattam is meg miatta is
19 éves vagyok(nő) parom 21
És ellenzi hogy olyam edzőterembe menjek ahol pasik is vannak es ezt cukinak is talalom de vitáig fajul.
Rendes fitnessz nadrágba edzek ami őt különösen kicsinálja...én se őrülnek ha fordítva ő iw körbe lenne véve nőkkel az edzoterembe de szerintetek jogos az ő hozzaallasa?
2020. szept. 1. 20:55
1/9 anonim válasza:
Nem jogos, és tőled sem lenne az. Egy egészséges szintű féltékenység még tényleg aranyos, de ha még ez is vitáig fajul, ez már bőven túl megy azon az egészséges határon.
3/9 anonim válasza:
Nem normális, menekülj. Komolyan mondom.
4/9 anonim válasza:
A pasid hülye :D A kondis pasik impotensek, bezzeg pl. az utcán csupa álló farkú pali szaladgál. Inkább az utcára nem kéne kiengednie!
5/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jogos. Ne illegesd magad más férfiak előtt ha nem muszáj, másrészt pedig ha így teszel, azzal az éppen edzeni kívánó férfiak figyelmét is elvonod, pedig úgy vélem, joguk van a tisztességes edzéshez.
6/9 anonim válasza:
Na, egy impotens kondis pasi már le is pontozott :D
7/9 anonim válasza:
6# te amire gondolsz, azok a ketajtos nagy darabok. Nem naturalok, hanem kokszos majmok...
8/9 anonim válasza:
"Párom nem díjazza a konditermet?"
Ez miért kérdőmondat? Kitől kérdezed ezt? Honnan tudjuk?!
9/9 anonim válasza:
#8 gondolj bele hogy itt nem írhatsz ki kérdést kérdőjel nélkül☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!