Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom nem vállal fel?
Nem, így nem működhet, mert a kapcsolat alapfeltétele, hogy megjelöljön a biojában. Mit képzel ez? Ráadásul elő sem veszi a telefont, mikor veled van! Mekkora paraszt!
Isteneeem, mikor értitek meg, hogy az insta nem a világ?
Én is azt hittem, nem akar bemutatni a barátainak, hasonló. Na de ez... :D
Mit tegyél? Nőj fel
Őszintén, én kiugranék a bőrömböl örömömben, ha találkoznék egy ilyen fiúval.
Persze hogy nem veszi elő a telefonját, ha együtt vagytok! Ezzel is mutatja, hogy csak és kizárólag rád figyel... Igazán figyelemre méltó ez, inkább örülnöd kéne, mintsem felháborodni.
Az meg, hogy nem tesz ki képeket, meg ilyenek... Kit érdekel. Akik neki számítanak, azoknak nyílván elmondja.
Nem arról van szó, hogy szégyel, csupán feleslegesnek tartja világgá kürtölni. És teljesen igaza van. Nem kell kitenned az életed instagramra. Majd akkor hisztizz amiatzt, hogy nem vállal fel, ha egy barátja sem tudja, hogy jártok. Az ő viselkedése nem rossz, sőt, nagyon jó, igazán példát vehetnél róla. Attól, hogy nincs minden létező közösségi oldalon bejelölve, hogy jártok, még ugyanúgy kapcsolatban vagytok.
És igen, amennyiben nem akadsz fent ilyen apróságokon működhet ez a kapcsolat.
Jézusom..Nagyon becsüld meg, hogy ilyen a barátod!! Ez nagyon ritka dolog manapság, hogy valaki ilyen legyen.
De amúgy szerinted tényleg ezek az értékek? Az, hogy megejlöl a bio-jában, meg a képein? Hidd, el nagyobb érték, ha szeret,és őszinte a kapcsolatotok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!