Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány nem lájkolja pár nap alatt sem a barátja képeit?
Figyelt kérdés
Akárhol, Facebook, Insta, stb. Ha nem lájkolja az azt jelenti hogy meg sem nézte a profilját napok óta? Ez így normális egy szerelemben/kapcsolatban?2020. aug. 26. 21:05
1/8 Stark2000 válasza:
Engemet személy szerint nem érdekelnek a like-ok és a közösségi média. Ha a való életben jól megvagyunk, kit érdekel.
2/8 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem hasznélja a profilját?
pl én a facemet két éve nem néztem meg instára is heti max egyszer megyek fel
4/8 anonim válasza:
Miért kéne a párod profilját mézegetni? Mármint... Én nem annyira szoktam csak úgy nézegetni a barátom profilját. Ha látom hogy új profilképe van beszivezem, de ez nem jelent semmit, mivel amúgy nem igazán vagyok aktív a közösségi oldalakon.
5/8 anonim válasza:
Van a lojalitás és van az objektivitás. :D
Lehet, hogy ezek a felrakott képek borzasztóak, vizuális merényletek, és így mindenkire, aki lájkolja, rávetül az agyi vakság vádja.
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Én? Miért? xdd csak feltettem egy kérdést xd
2020. aug. 27. 18:27
8/8 anonim válasza:
Én nem szoktam senkiét se likeolni. Pár kivételről tudok, amikor megkértek rá, mert kellett valamihez. Így nincs sértődés se. Amúgy se produkálok túl nagy aktivitást. Messengert, amit használok beszélgetésre. (+1-2 csoport) Ilyenek, hogy szülinap, stb pedig általában utólag veszem észre, vagy akkor sem. Profilképről pedig ne is beszéljünk. Van, mikor végig megyek az idővonalon, átvergődök 99 millió semmitmondó idézeteken és kamuhíreken és ennyi. Nem posztolok, nem likeolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!