Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Párkapcsolatban mikor kezdhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mikor kezdhet el kialakulni a szerelem, netán hogyan ?

Figyelt kérdés

Eddig minden párkapcsolatomnak hamar vége lett, mert nem tudtam viszonozni ugyanazt az érzést amit a fiú érzett írántam. Amíg nem voltam velük együtt, baráti szinten nagyon bejöttek nekem, de miután többet akartak eltünt ez az érzés.

1honapnál tovább nem voltam még senkivel se együtt, lehet ez a baj, hogy nem hagyom "bimbózni" a szerelmet? Fogalmam sincs mit kell csinálni ha van egy barátom, vagy mi az amitől úgy érzem van egy barátom, az amikor bármit megtennél a másikért.

Hogyan tudnám elérni a

jövőbeli párommal, azt hogy jobban meg tudjam szeretni, vagy hogy a tetszésnél többet érezzek?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

16L

2020. aug. 25. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha együtt vagy velük érzed az izgalmat, a bizsergést?

Ha igen akkor abból kialakulhat szerelem is akar.

Ha nem érzed is kialakulhat, de úgy szerintem nehezebben.

Illetve, lehet hogy te még nem állsz rá készen.

Ahogy megkapod, gondolom úgy már nem elég izgalmas.

Én elég hamar meg tudtam szeretni a párom, most már nem tudnám elképzelni nélküle az életem. :D

2020. aug. 25. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ahhoz hogy jobban kialakuljon ez az érzés, szükség lenne arra hogy ne csak Te gyere be a fiúnak, hanem ő is Neked (és ne csak “baráti szinten”.
2020. aug. 25. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Érzem az izgalmat, de csak bizonyos alkalmakkor. Pl amikor egymás mellett ülünk, vagy mélyen egymás szemébe nézünk, amikor megölelem.
2020. aug. 25. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
És amikor tudod, hogy talalkoztok? Vagy amikor meglátod?
2020. aug. 25. 20:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Olyan mintha félnék attól, hogy elkötelezem magamat egy fiú irant és ezért nem merem neki feltárni a teljes szivemet, lelkemet...
2020. aug. 25. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor félig meg is válaszoltad ezzel magadnak, egyszerűen még nem állsz rá készen. 16 évesként pedig ez még nem nagy katasztrófa :)
2020. aug. 25. 20:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Jelenleg pont egy ilyen helyzetben vagyok. Érzem hogy lesz valami nem sokára, mert hétvégén nagyon egymásra találtunk és ő az a srác aki végre érett a párkapcsolatok terén, meg neki volt egy 1,5 eves kapcsolata is, de nekem közel se.

Csütörtökön találkozunk és valamiért nagyon parázom

2020. aug. 25. 21:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Igazad van, szerintem se állok még teljesen készen egy párkacsolatra, de elegem vn a kavarásból és tartok attól ha ezt folytatom, csak még rosszabb lesz a helyzet.

Szerintetek belevágjak majd egy 18éves fiúval, aki nagyon szimpatikus számomra és lehet ki fog alakulni az a bizonyos dolog?

2020. aug. 25. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem hagyod a fiúkat?

Nem kell se kavarni, se kapcsolat.

És majd ha jön valami akkor jön.

Most meg majd meglátod mi lesz a fiúval.

2020. aug. 25. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:

nem tudom.Ilyen vagyok, kell nekem ez a plusz. Persze vannak fontosabb dolgok is a pasizásnál, mint a sport, a baratok, a család, de én valahogy ezt mégis szeretném csak a kérdés az hogyan. Erre csak is magamtól jöhetek rá.

Kiváncsi voltam Ti mit gondoltok erről, vagy volt e már valaki hasonló helyzetben.

2020. aug. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!