Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek még érezhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még érezhet valamit vagy most ezt miért tette?

Figyelt kérdés
Vége lett egy több éves kapcsolatomnak, bár én még mindig nagyon szeretem és szeretném vissza szerezni, mert teljes mértékben Őt éreztem/érzem az igazinak. Az történt az utóbbi napokban, hogy lefeküdt valakivel, akivel pár hete találkozgatnak (ezt sem értem mondjuk, hogy miért kell már rögtön mással..). Erre felbuzdulva, amit már megbántam, sajnos én is lefeküdtem mással. Tudom nem kellett volna, de ha Ő megteheti én miért nem? Ezen Ő teljesen kiakadt, hogy hogyan mertem ezt megtenni meg stb stb. Konkrétan rosszabb a helyzet, mint volt most, pedig én tényleg Őt szeretem és ezt senki sem veheti el. Szerintetek, ha elvileg már semmit nem érez irántam, akkor még is miért érdekli őt, hogy én kivel mit csinálok?
2020. aug. 23. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy önző sz*r, ennyi a magyarázat. Nálam egyszer az volt, hogy szakítás után áradozott a másik hogy mennyi helyre ment és milyen jól érezte magát, de amikor én írtam hogy szintén kimozdultam kicsit, akkor sértődötten lecs*szett, hogy miért beszélek erről, neki az nem esik jól hogy én jól érzem magam nélküle.

Szakításkor általában az egyik fél már jó ideje lezárta magában a helyzetet, csak annak kimondása a kérdés. Ezért történt az, hogy ő azzal a pár hete megismert nővel/lánnyal hamar lefeküdt.

Te dühből belementél egy orbitális hülyeségbe, aminek meglesznek a lelki következményei. Foglalkozz azzal és a volt kapcsolatod lezárásával - ugyanúgy már nem érdekled ahogy eddig, csak beletapostál az egójába. Lehet ez édes bosszúnak hangzik most, de mikor eltelik egy kis idő és az lesz benned, hogy egy olcsó lotyónak érzed magad emiatt, akkor sokszorosan megfogod bánni.

2020. aug. 23. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hát eléggé önző

de biztos, hogy lefeküdt valakivel?

próbáld vele vhogy megbeszélni az egészet, és megmagyarázni/elmondani, hogy te őt szereted, és hogy miért tetted ezt

lehet hogy még jóra fordul (a dolgokat megbeszélni gyakran segít, félreértéseket is meg lehet smmidíteni), de az is történhet, hogy végleg vége lesz a kapcsolatotoknak

minden esetre jó lenne tisztázni, aztán majd meglátod

2020. aug. 23. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú :)
2020. aug. 23. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
igen, sajnos biztos, hogy lefeküdtek. mivel még mindig beszélünk egyébként.. jó, valamilyen szinten én erőltetem a dolgot.. de basszus én vagyok a hibás azért mert helyre akarok hozni egy ilyen dolgot? és nem, abszolút nem az szól belőlem, hogy önző lennék mondjuk.. ha nem lenne ez a pasija akkor is ez lenne..
2020. aug. 23. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

de várjál, ő feküdt akkor először le vkivel?

de így vagy úgy jó lenne vele megbeszélni

2020. aug. 23. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
így van, ő feküdt le. én csak haragból tettem meg sajnos.. és hogy féltékennyé tegyem..
2020. aug. 23. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor erkölcsileg (vagy akármilyen gondolkodásmód szerint) neked lenne "igazad"

(bocsáss meg ezért, de kicsit furán írtam)

de akkor is jó lenne tisztázni, sok szerencsét!

2020. aug. 23. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!