Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még érezhet valamit vagy most ezt miért tette?
Mert egy önző sz*r, ennyi a magyarázat. Nálam egyszer az volt, hogy szakítás után áradozott a másik hogy mennyi helyre ment és milyen jól érezte magát, de amikor én írtam hogy szintén kimozdultam kicsit, akkor sértődötten lecs*szett, hogy miért beszélek erről, neki az nem esik jól hogy én jól érzem magam nélküle.
Szakításkor általában az egyik fél már jó ideje lezárta magában a helyzetet, csak annak kimondása a kérdés. Ezért történt az, hogy ő azzal a pár hete megismert nővel/lánnyal hamar lefeküdt.
Te dühből belementél egy orbitális hülyeségbe, aminek meglesznek a lelki következményei. Foglalkozz azzal és a volt kapcsolatod lezárásával - ugyanúgy már nem érdekled ahogy eddig, csak beletapostál az egójába. Lehet ez édes bosszúnak hangzik most, de mikor eltelik egy kis idő és az lesz benned, hogy egy olcsó lotyónak érzed magad emiatt, akkor sokszorosan megfogod bánni.
hát eléggé önző
de biztos, hogy lefeküdt valakivel?
próbáld vele vhogy megbeszélni az egészet, és megmagyarázni/elmondani, hogy te őt szereted, és hogy miért tetted ezt
lehet hogy még jóra fordul (a dolgokat megbeszélni gyakran segít, félreértéseket is meg lehet smmidíteni), de az is történhet, hogy végleg vége lesz a kapcsolatotoknak
minden esetre jó lenne tisztázni, aztán majd meglátod
de várjál, ő feküdt akkor először le vkivel?
de így vagy úgy jó lenne vele megbeszélni
hát akkor erkölcsileg (vagy akármilyen gondolkodásmód szerint) neked lenne "igazad"
(bocsáss meg ezért, de kicsit furán írtam)
de akkor is jó lenne tisztázni, sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!