Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 18 éves, egyetemet kezdő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves, egyetemet kezdő srácok, vállalnátok egy ilyen kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Te elkezded az egyetemet egy városban szeptemberben. A barátnőd 3 évvel fiatalabb, mint te, és vonattal 45-50 percre lakik. (jó a vonat közlekedés) Belemennél egy ilyen kapcsolatba azt figyelembe véve, hogy az egyetemmel milyen elfoglalt leszel + a távolság?

2020. aug. 22. 23:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Másodéves leszek, de igen, simán benne lennék 😁
2020. aug. 23. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
én igen, ha tényleg tetszik a lány, mondjuk akkor is lehet kicsit elgondolkoznék, de bele
2020. aug. 24. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Mikor összejöttünk a barátommal én tizedikes ő elsőéves egyetemista volt kb 200 km-re lakunk,meg jár is egyetemre, hétvégente találkozunk tökéletesen meg lehet oldani ...(lassan 2 éve együtt)
2020. aug. 24. 20:29
 14/16 anonim válasza:
8%
Ha már eleve felmerül benned ez a kérdés, akkor mindenképp szakíts!
2020. aug. 24. 23:32
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Én végzős gimis voltam, mikor a párom másodéves egyetemista. 60 km-ről minden hétvégén járt haza. Utána én is egyetemre mentem, 300 km-ről utaztam minden hétvégén haza. Ez ment 3 évig, utána összeköltöztünk.
2020. aug. 25. 07:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy te hogy képzeled a hazautazgatásokat. Ez a távolság nem sok, valaki ekkora távolságon belül is minden nap otthonról jár egyetemre, aki meg albérletbe/koliba megy és sűrűek a hetei tanulást illetőleg, az 1 hónapban 1x is nehezen jut haza.

Te fogod tudni, hogy mi fér bele, már biztos látod az órarendedet, hallottad a felsőbbévesektől, hogy milyen megterhelő az egyetem, stb.

19 éves vagyok, voltam már távkapcsolatban és nem érte meg. Mi kb 1-2x tudtunk találkozni havonta, igaz 2-3 havonta egy-két hétre, nem csak hétvégékre, de visszanézve fölösleges volt a sok beleölt energia, mert ebben a korban semmi értelmét nem látom már távkapcsolatot fenntartani. Távkapcsolat akkor érdemes, ha céltudatos mindkét fél és tudják, hogy mikor jön el az a nap, amikor együtt lehetnek.

De mondom, te kell kimatekozd a dolgot, ha majdnem minden hétvégén hazamész, az teljesen ok. Bár nem kétlem, hogy ilyen "rutin" mellett sem veszi el az eszed az új életstílus, a sok új impulzus... Kell a változás, néha magad mögött kell hagyni a régit, ha az más csak teher.

2020. aug. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!