Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha nem hiányzik?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy együtt vagyok egy pár honapja a sraccal de folyamatosan azt érzem hogy ha vele vagyok akkor jo minden, szeretek vele lenni de ha nem vagyunk egyutt akkor nem nagyon hiányzik ő sem, és az sem hogy együtt legyünk. Viszont rajta úgy látom hogy fontos vagyok neki és már mondta hogy mennyire boldog hogy vagyok neki.. elég szarul érzem magam emiatt, mit kéne tennem? Előre is koszi a válaszokat2020. aug. 12. 21:42
1/3 anonim válasza:
Szerintrm te csak baratkent tekintesz ra
2/3 striga válasza:
Nagy valószínűséggel nem érzed ugyanazt, amit ő irántad. Úgymond barátként tekintesz rá, mert ha tényleg vonzódnál hozzá, akkor hiányozna, alig várnád, hogy találkozzatok, stb. Az ilyet nem érdemes sokáig húzni, mert nem fog megváltozni hirtelen ez az érzeted. Csak mélyebben benne lesztek a kapcsolatban, és nincs értelme csak azért együtt lenni valakivel, mert hát neki rosszul esne a szakítás. Voltam már ilyen helyzetben. Azt hittem megfognak változni az érzelmeim, de persze nem. Ugyanígy voltam, mint te.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek a 2-essel, ha nem hiányzik, akkor nem szereted igazán, ez csak barátság extrákkal, szerintem szakítani kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!