Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne?
Figyelt kérdés
A baratom (17) olyan kornyezetbe nőtt fel ahol nagyon a pénzt helyeztek középpontba, és ebbol kifolyólag o is nagyon pénzt helyezi előtérbe, mivel tenyésztők a szülei ezért most o is belépett a vállalkozásba, de mással sincs elfoglalva csak ezzel, úgy erzem nem tudja elkülöníteni tolem ezt az egész dolgot, mert ha megkérem akkor sem bírja letenni a telefont, nagyon ezt a dolgot tartja a legfontosabbnak, amivel nem lenne bajom ha nem lenne meg ennyire fiatal és nem tudom, hogy hosszútávon hogy menne főleg úgy hogy én egy nagyon családcentrikus ember vagyok2020. aug. 7. 16:44
1/1 striga válasza:
Ülj le vele és beszéljétek meg, hogy mi zavar. Ez a kulcsa mindennek.
De lehet ha eltelik egy kis idő, akkor már nem fogja annyira bújni a kütyüt. Ha most állt be a munkába, akkor meg kell tanulja a dolgokat, hozzá kell szoknia mindenhez. Szóval lehet csak addig tartana a telefonozás.
De mindenképp beszéljétek meg, mondd el neki, hogy neked ez így nem kóser és jó lenne ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!