Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kiírja egy csaj, hogy kapcsolatban van, és mindenki gratulál?
Figyelt kérdés
Az anyja barátnői, a szomszédok, mindenki aki a faluból ismeri... gratulálnak, hogy b@szik. Mi értelme?2020. aug. 7. 00:36
12/27 anonim válasza:
Vannak olyan ismerőseim akik gimi óta együtt vannak (jó 10 év is van már az) házasok és gyerekük van, nem mindenki a lyukra megy tudod?
13/27 anonim válasza:
Nem kérdező tényleg nem lehet
Osztom a 11-es válaszoló véleményét 😃
14/27 anonim válasza:
Ez kb olyan mint, amikor egy huszonpáréves, végzettséggel nem rendelkező lány gyereket ellik. Nem egy nagy teljesítmény ha beteszik neki, nagyobb teljesítmény felnevelni valakit.
15/27 A kérdező kommentje:
Így van!
2020. aug. 8. 22:28
16/27 anonim válasza:
Ha valakinek ez teljesítmény, hogy összejön valakivel írja ki. Hidd el, a legtöbb embert nem érdekli, szánalomból likeolgatja, de ha látná őket az utcán fel se ismerné. Én sosem írtam ki, ha valakivel együtt voltam, szerintem ez nem tartozik másra.
17/27 A kérdező kommentje:
Veled is teljesen egyetértek (Y)
2020. aug. 9. 02:42
18/27 anonim válasza:
Nincs mit. :) Imádom, amikor leírok egy őszinte véleményt, aztán jönnek a leértékelések.. Gondolom könnyebb egy leértékelő gombra rányomni mint véleményt formálni 😂
19/27 anonim válasza:
#16 Szánalomból lájkolgatja? A legtöbb ember? Mármint Te?
Szerintem akit nem érdekli az továbbgörget. Mégis mi ebben a szánalmas?
Egyébként én se írom ki ha van kapcsolatom, szóval egyetértek hogy ezt nem feltétlen kell világgá kürtölni. De aki akarja, akkor ossza meg a boldogságát, azt csinál amit akar.
20/27 anonim válasza:
#18 gondolom azért pontoztak le, mert általánosítottál. A "legtöbb ember"be másokat is belevonsz, akikre ez nem igaz / nem így gondolják. Ezért ment a piros, fogadd el, valszeg nagy szakértő lehetsz, de az őszinte vélemény ettől függetlenül becsülendő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!