Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mégis mikor fog elmúlni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mégis mikor fog elmúlni? És normális, ha így izgulok?

Figyelt kérdés
Most jöttem össze a legelső fiúmmal. Nem egy helyen lakunk, és én szoktam menni hozzá. Amikor tudom, hogy másnap találkozunk, akkor előtte való nap nem tudok aludni, vagy csak alig. Ha délután 4-kor megyek hozzájuk, akkor már reggel 8-kor azon kattogok, hogy mit vegyek fel. Sose voltam bizonytalan abban, hogy mit vegyek fel, sose álltam ott a szekrény előtt sokáig, csak kikaptam mindig egy nadrágot meg egy pólót és csá. De most állandóan kattogok, jajj jó ez így, jajj jó ez úgy. Próbálom magamból kihozni a maximumot, a külsőmet illetőleg, és nagyon izgatott vagyok minden találkozásnál.
2020. júl. 29. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Összeszoktok aztán elmúlik.
2020. júl. 29. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Ez annyira aranyos! :D

Szeretnéd, hogy tökéletesnek lásson téged, ezért izgulsz már előre...

Hidd el, én is ezt csináltam sokáig, pedig nem is első kapcsolatom már. Most vagyunk majdnem 1 éve együtt és csak amiatt oldódott ez az előre gondolkodás, izgulás, hogy az elmúlt hónapokban összeraktam olyan outfiteket, amiket viselve korábban azt tapasztaltam, hogy tetszettek neki. De amúgy amikor hosszabb kihagyás után találkozunk, akkor még mindig ugyanez van... :)

Szóval hidd el, ettől az érzéstől aligha fogsz egyhamar megszabadulni. :D

2020. júl. 29. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
A kérdé rossz categoriában van. Ezt az önismereti kérdésekhez kellett volna írnod.
2020. júl. 29. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Ez miért a tini párkapcsolatok kategóriában van?
2020. júl. 29. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi ez tejesen normális. Én is szoktam izgulni emiatt mielőtt a párommal találkozok, bár lehet nem annyira mint te. Mi osztálytársak vagyunk szóval igazából már látott minden létező ruhámban, de mikor vele találkozok, mindig kiválasztom valamelyik legcsinosabbat. Idővel majd tényleg kevésbé fogsz emitt izgulni de teljesen normális és jó dolog.

17/L

2020. júl. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!