Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

Már egy ideje randizok egy sráccal,már össze jöttünk volna de kiderült hogy távkapcsolat lenne és megbeszeltuk hogy akkor Ne legyen semmi de aztán egy darabig nem akart velem talalkozni de aztán mégis újra el kezdett érdeklődni irántam (nagyon is)

És egy séta után be jött nálunk és hosszas beszélgetés után mondta hogy megy haza én meg mondtam hogy már is? És kérdezte hogy aludjon itt? Én meg mondtam ne..vagyis úgy ki mutattam,hogy nem szeretném..

Szerintetek most mit gondol rólam?

2020. júl. 24. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
95%

Azt, hogy normális lány vagy, hogy nem alszol együtt egy idegennel.

Csak így, tovább.

2020. júl. 24. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem megérti a döntésed. Senki nem várhatja el, hogy egyből együtt aludjatok.
2020. júl. 24. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!