Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális hogy kiakadtam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés

A barátnőm sose visel melltartót és bugyit nyáron mivel szerinte egészségtelen eleve és butaság ilyen melegben. Viszont eléggé zavar engem mert tipikusan olyan egyrészes ruhái szoktak lenni ami felül is vékony és hát alul is kb miniszoknya hosszúságú. Többször mondtam neki hogy nagyon gáz, látszik hogy nincs rajta, de én voltam a bunkó és féltékeny. Anyja most beújított egy új pasit és hát az is érdeklődve szokott nézni mikor a csajszi a kanapén terpeszkedik (ugye akkor felcsúszik a ruha meg eleve belátni mikor fekszik) de szerinte azt is beképzelem csak.

Viszont arra nagyon büszke hogy 19 évesen is még szűz, 2 év után se engedett többet csóknál és tapinál bár nem is erőltetem.

Szóval eléggé érdekes a helyzet.

Egyfajta kettős mérce játszik mivel szerinte szűz lány nem lehet kurvás.

Mit tudnék tenni?

2020. júl. 23. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

passzold le nekem :)

merre felé szokott járni? megnézem ;)

Szerintem mondd el neki értelmesen, s ha nem érti, akkor magadat ne tedd tönkre! Akkor véget kell neki vetni.

Egyébként kurvásan tud viselkedni ;) ehhez mit szól?

2020. júl. 23. 12:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze nem csak otthon ilyen, természetes hogy sok nő leveszi a melltartót ha hazaér (bár akkor se egy kvázi idegen férfi előtt) de ő utcára is lazán így megy meg mindenhova.
2020. júl. 23. 12:21
 3/10 anonim válasza:
77%

Teljesen normális, hogy kiakadtál

A tipikus 3.14csa bölcsészlányt jutatta eszembe, aki teljes mértékben prűdnek valja magát, miközben a fél kampusz a kissé se lewd képeire veri.

Még félszemű down-kóros aranyhal is látja, hogy ez a lány mennyire ...

2020. júl. 23. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Elég prosztó és szinte 100% hogy kamuzik hogy szűz. Aki így viselkedik, az biztos hogy legalább 1 banánt megkóstolt már, de biztos hogy lesz az több is.
2020. júl. 23. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

A melltartó oké, kismellű nők sokszor nem hordanak (bár kivàgott ruha alá gáz szerintem, ha virít a bimbi, de nem az én dolgom), a bugyi viszont gusztustalan és ultragáz. Nőként mindenkinek(!!!) van bizonyos mértékű természetes folyása, ha tetszik, ha nem. Gusztustalan, hogy más az ő levében ül buszon, padon, akárhol.

Plusz, ő is elkaphat baromi könnyen mindent is. Leül egy hajléktalan után, pláne a rövidke szoknyában, fúj. Szerintem örülj neki, hogy nem engedett többet, ki tudja, milyen fertőzést kaphatnál el, ha belógatod. Fúj.

Arról nem is beszélve, hogy bugyival együtt is alap lenne, hogy nőként zárt lábbal ül le az ember lánya, nála ez sincs meg, ha így belátni...

2020. júl. 23. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
A melltartó még nem annyira durva, ha pl. kismellű és nincs rá szüksége, na de a bugyi nélkül utcára menni? Főleg szoknyában, leül egy padra vagy a buszon, simán hozzáér. Szerintem nem valami egészséges. Vagy jön egy huzat, és mindenki látja. Próbálj beszélni a fejével. Hány éves?
2020. júl. 23. 12:41
 7/10 A kérdező kommentje:
19
2020. júl. 23. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
ott valami nagy gond van ha nem tudtad rávenni a szexre, készülj fel hamarosan szakítani fogtok, és a következő pasi kb 2 hét alatt rá fogja venni, te meg jól megszívod hogy semmit nem kaptál két év alatt :)
2020. júl. 23. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet, hogy így viselkedik, de 2 év alatt nem jutottatok el az ágyig? Nem fér a fejembe.
2020. júl. 23. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Melltartót megértem, én se sűrűn hordok, na de bugyit se

... Hát érdekes :D főleg, hogy bugyi nélkül terpeszkedik a kanapén az anyja pasija előtt. Nem kéne már.....khm.....jól megdugni? :D de most komolyan. Lehet erre vágyik már

2020. júl. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!