Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelt kérdés

14 évesen vesztette el a szüzességét, egy évig volt együtt a sráccal. A srác előtt volt pár barátja, de az nem igazán volt komoly.

15 évesen lett még egy barátja, viszont vele csak orál volt, mert kiderült, hogy 2 hónapon keresztül csalta a srácot, a srác pedig kidobta.

16 évesen jelenleg azzal a sráccal van, akivel megcsalta az előzőt.

2020. júl. 22. 17:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem könyvelném el ennyi infó után semminek. Valószínüleg ilyen mintát látott, sérült, és borzasztóan ki van éhezve a szeretetre, és a pozitív figyelemre, biztonságra. Ha ezek meglesznek neki, ő is rendbe fog tudni jönni morálisan. Próbáld inkább szeretni, támogatni.
2020. júl. 22. 21:49
 12/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az előző barátjáéknál lakott több mint egy hónapot, (ugye akit megcsalt) az első barátja is pszichológushoz járatta, szóval nem hiszem, hogy lehet rajta segíteni. :/
2020. júl. 22. 22:11
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Offos az ilyen csaj, csak a baj van vele. Nem hűséges, nem megbízható, csak forróvérű
2020. júl. 22. 22:59
 14/26 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt, szeretném megkérdezni, ki és miért pontoz le minden választ, ami nem annyi, hogy megpecsételünk valakit valami miatt.

Másrészt, a pszichologushoz jarasnak kb 1 ev mire latszik az eredmenye, nem elmesz haromszor aztan kesz, meggyogyultal

2020. júl. 23. 19:55
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Hát, a leírtak alapján én kisebbséginek gondolnám. Ha már ennyi idősen egy kiégett qrva, még csak barátkozni se állnék le olyannal se, aki egyáltalán szóba áll vele.
2020. aug. 1. 12:02
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Miért ment szét az első komolyabbal? Esetleg lehet a vele szembeni dac miatt is a következő barát megcsalasa. Én is csináltam ilyet csak idősebben. Több barátom is megcsalt aki utánuk volt már úgy voltam vele hogy ő is biztos csal akkor én miért legyek hűséges. Az hogy ennyiiősen elveszítette sem mindegy hogy miért, érezhette kényszernek a kapcsolat folytatásához. Ennyi idősen sajnos elég befolyásolható még mindenki.
2020. aug. 16. 00:39
 17/26 anonim válasza:
71%
Egy tipikus qrva
2020. aug. 18. 00:13
 18/26 anonim ***** válasza:
38%
Azt gondolom az ilyen lányról, hogy most tanulja a szexualitást, hogy mit lehet, mit szabad, mit illik, mit nem. Kísérletezget. Aztán majd változik, vagy marad ilyen. 47f
2020. szept. 23. 16:44
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
18-as, örömmel látom, hogy van, aki értelmesen hajlandó válaszolni, de d a válaszok értékeléséből jól látszik, hogy már a kérdést feltevő/figyelő személynek megvolt a válasza, csak megerősítést vár. Jó látni, hogy van, aki komolyan válaszol, és tisztán lát. 21/l
2020. szept. 29. 18:05
 20/26 Stark2000 ***** válasza:
82%
Szerintem attól, hogy valaki fiatal, még nem mentesíthető fel az alól, hogy megcsalja a barátját, mert "kísérletezget" és "tapasztal." Nem ez az egyetlen út a tapasztalat szerzéshez. Érdekes, hogy ahhoz elég érettnek és felkészültnek érzi magát, hogy kapcsolatba vágjon, szexeljen, de ha a hűségről van szó, akkor már kifogás lehet a megcsalásra az, hogy "de hát még fiatal és most tapasztalja ezt ki." Szerintem ez nettó baromság.
2020. szept. 29. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!