Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Túlgondolnám az egészet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolnám az egészet?

Figyelt kérdés
A lényeg röviden: van egy srác, aki anno szerintem bejött a páromnak, mikor még szingli volt, a srácnak különben van egy 2 éves párkapcsolata. Beszélgetnek messengeren egy ideje, és a barátnőm kirakta storyba az egyik festményét, amit az egyik közös képünk alapján festett. A srác megkérte, hogy fessen eggyet róla meg a barátnőjéről a párja névnapjára. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy mikor odaadja neki a képet, akkor beülnek valahova meginni valamit, és ez nekem nem annyira tetszik. Nektek mi a véleményetek, én gondolnám túl?

2020. júl. 22. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy szerinted ez meg az van/volt nem feltétlen egyezik a valósággal és inkább tűnsz túl féltékenynek, mint a realitás talaján álló emberkének, szóval valószínűleg te gondolod túl.

Ha ennyire zavar, akkor beszéld meg a pároddal, hogy neked ez nem tetszik annyira és találjatok rá valami megoldást. Akár menj el vele vagy valami.

2020. júl. 22. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nos a múltban történt dolgok miatt érthető ha kissé zavar, illetve bizonytalan vagy

Viszont ahogy írtad, van 2 éves kapcsolata, biztos nem dobná el.. főleg hogy tudja, a másik félnek is van kapcsolata

Szóval szerintem nyugi

2020. júl. 22. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A srác a saját barátnőjének rendel ajándékot, akkor nyilván nem fogja megcsalni.
2020. júl. 22. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki, hogy érzel ezzel kapcsolatban. Amúgy szerintem csak túlgondolod
2020. júl. 22. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A jót nem kell félteni a rosszat meg hiába. amúgy nyugodtan üljetek le és beszéljétek meg a problémát.
2020. júl. 24. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!