Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tudnék tenni? Írjak neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni? Írjak neki vagy valami?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éves kapcsolatomnak lett vége, ha úgy nézzük májusban, de ténylegesen majdnem 3 hete. Májustól egyik nap olyan volt, mintha kibékülnénk, másik pedig egyértelműen szakításnak látszott. Telt így 2 hónap majd egy félreértés miatt nagyon összevesztünk, ő mérges volt, majd elmondta mennyire nem akarja ezt és letiltott. Azóta a tiltás nincs, mert leszedte. Tudom, nagyon hanyagolnom kéne őt, de túlságosan szeretem és nem tudok mit tenni. Szerintetek megpróbáljak írni neki hátha jó ötlet?

2020. júl. 20. 06:13
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Vagy keresel valakit magadnak és elfelejted vagy felöltözöl szép fehérnemübe és fel veszel rá egy nagy hoszü kabátot és meg mutatod neki mit hagy ki mikor meg történt ott hagyod és várod hogy fel hívjon vagy írjon de ha normális vagy akkkor inkább hagy a picába és keres jobbat ö tiltott le ö nem hivot ha nem kellesz neki akkor csak el veszitet téged
2020. júl. 20. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj a tiltást leszedte, faceről is és messengerről is. Ezt valahogy nem igazan tudom hova tenni és úgy érzem lehet azért tette, hogy írjak neki. Tudom, hülyeség
2020. júl. 20. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne írj neki hagy a picába keres valaki más
2020. júl. 20. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Hanyagoljad ne írj neki ha akar valamit írjon ő. Ha szereted is ne fuss utána mert az nem jó mert lefog nézni és arra gondol, hogy másnak nem kellenél.
2020. júl. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!