Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ezzel kapcsolatban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy olyan problémám van, hogy van egy párom, 18 éves, én 24 éves pasi vagyok.

fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megyünk ide-oda, stb stb.

Viszont pár napja felmerült egy olyan probléma, hogy van egy számítógépes játék amit szeretne nagyon játszani, de véletlen kimondta, hogy ott játszik az exe, és vele szeretne játszani. Én ezt nagyon ellenzem. Volt egy másik mondata is 1 hónapja, hogy attól fél hogyha vele játszana, újra szerelmes lenne belé. (Ő nem az utolsó exe, hanem a legelső szerelme).

Ti megengednétek neki hogy játszon vele, vagy mit csinálnátok?

Teljesen tanácstalan vagyok. Én ellenzem, de nagyon próbál rábeszélni.

2020. júl. 9. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha "újra szerelmes lenne belé" akkor ne haragudj, hogy kimondom, de nem szeret téged eléggé.
2020. júl. 9. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Ha az a kérdés, hogy egy független embernek meg engedsz e valamit, akkor elgondolkodnék, hogy van e értelme a kapcsolatnak. Nem úgy tűnik, hogy egy felnőtt szintjén lenne a lány, de ha 24 évesen téged ez nem zavar az is tök normális, nem ismerünk ugxe, így alapból nehéz a válaszadás. Na és akkor a kérdésre válaszolva, hogyha a barátnőd, akivel fél éve együtt vagytok az exével szeretne játszani, de közben "fél" hogy újra bele szeret beszéld meg, hogy mennyire érdekli ez a kapcsolat, hidd el sokkal okosabb leszel, ha vele beszéled meg, hajrá. :)
2020. júl. 9. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"Ti megengednétek neki hogy játszon vele"

Nem a játéktól fog újra bele szeretni, most is gondol rá. Sőt, ahelyett, hogy tovább lépne és nem foglalkozna vele, keresni akarja a srác társaságát. Nem tilthatod meg neki, hogy játszon. Amit tehetsz az az, hogy leültök és elbeszélgettek. Kommunikáció. A nagyon szeretjük egymást, az inkább te nagyon szereted...Értelemszerűen még nem tette túl magát az exén. Ebből ne várj komoly kapcsolatot. Fél év után meg aztán főleg kuka az egész kapcsolat, ha ennyire instabil érzelmileg. Jobb tisztázni a dolgokat, mint megvárni, hogy hátba szúrjon (megcsaljon).

2020. júl. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!