Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat után mit tegyek, ha semmi sem jó?
Sziasztok!
Olyan másfél évig voltunk együtt barátnőmmel, átmentünk sok veszekedésen és ellentéten, mert volt egy pár hülyeségem, hazugságom, mást helyeztem előtérbe ilyenek. Neki is megvoltak a gondjai, például ha valami baja volt rajtam vezette le ok nélkül, nagyon ragaszkodó volt és féltékeny. Ezek ellenére mégis megvoltunk, hiába volt távkapcsolat megoldottuk, hogy találkozzunk és boldogak voltunk.
Május elején csináltam egy elég nagy hülyeséget, akkor már amúgy is kicsit instabilan voltunk és ez rátett. Akkor még beszéltünk, de átment abba, hogy én futok utána, hazudgál, alig ír, nem keres, legyen szünet, de lehet jobb lenen ha szakítanánk, de mégsem. Kb két hétig nem beszéltünk, de aztán írtam születésnapja miatt, akkor sem volt sokkal másabb, ugyan úgy csak muszájból írt. Hétfőn mondta, hogy azt sem tudja, hogy akar e beszélni azóta se kép se hang.
Ezek alapján kb egyértelmű, hogy veszett ügy, mert nem hiszem, hogy valaki eddig nem bírja eldönteni mit is szeretne. Viszont nem tudok tovább lépni, próbáltam mással beszélni, ismerkedni, de valahogy nem megy. Mindenkiben őt keresem és hiába telt el 2 hónap még így is csak arra várok mikor leszünk megint együtt, minden nap folyamatosan csak rá gondolok bármit csinálok és arra, hogy írni akarok neki, de tudom hogy nem szabad és semmi értelme. Voltam már 1 éves kapcsolaton túl és nagy nehezen, de azon is túltettem magam, viszont az nem volt ennyire rossz.
Nem tudom mit kéne tennem, próbálkozzak e még valahogy, várjak valami válaszra, keressek e mást, írjam le neki, hogy szakítok (nem akarok), vagy már nem is tudom mit lehetne még.
Ha valaki tud segíteni mit tehetek bármit meghallgatok, köszönöm.
Szerintem szakíts. Már ne is haragudj, de semmi értelme így kapcsolatban lennetek. Nem beszéltek 2 hónapja, de még nincs kimondva a szakítás? Szerintem én 1 hét némaság után kérdőre vonnám a páromat, hogy tulajdonképpen akarja még ezt? Szerintem zárjátok le, és menjen mindenki a saját útjára. Nem értem miért húzzátok egymás idejét, mikor láthatóan az egyik fél részéről ez már nem egy működőképes dolog. De ahogy írtad, már-már te is a továbblépés felé hajolsz, akkor meg miről beszélünk?
A továbblépéssel kapcsolatban: nem értem mit vársz egy olyan dologtól, ami még le sincsen zárva. Persze, hogy nem tudod így elengedni a másikat. Ezen kívül másfél év az másfél év. Nem 2 hónap leforgása után szokott rendbe jönni az ember - bár persze egyén függő. Csak, hogy mondjak egy példát: én nekem közel 1-1,5 év kellett ahhoz, hogy teljesen túl tudjak lépni a volt barátnőmön, akivel 9 hónapot voltam "csak" együtt.
Beszélj vele telefonon, ne chaten. Mond el neki határozottan, hogy ennek így semmi értelme, és szakítani szeretnél. Új emberek megismerése segíthet feldolgozni ezt (meg rengeteg idő), de azért túl gyorsan ne akarj új kapcsolatba lépni, annak általában annyira nem szokott jó vége lenni.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!