Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek elmondjam neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki? help pls

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy van egy barátnőm, akivel hat hónapja vagyunk együtt.

A múltkor egy beszélgetés során ilyet mondott, hogy "ugye nekünk nincsenek egymás előtt titkaink?". Én persze mondtam, hogy nincsenek.

Aztán kicsivel később jutott eszembe, hogy mielőtt összejöttünk, voltunk egy iskolai táborban, ahol egyik este kicsit többet ittam, és hát amíg aludt megpulykáztam.

De ez már évekkel előbb volt és szinte elfelejtettem. Most emiatt nagyon rosszul érzem magam, de nem tudom mit tegyek. Nem tudom mit reagálna ha elmondanám, az is lehet hogy szakítana.

Segítsetek, mit tegyek most?

16/F

2020. jún. 30. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Pulykáztasd meg magad valakivel és akkor tutira meg fog bocsájtani a barátnőd. De előbb legyél megpulykázva, aztán mond el neki.
2020. jún. 30. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tőle függ, hogy reagálja le. Lehet, kiakadna rajta, de lehet, hogy lazán fogná fel. Mondjuk én személy szerint örülnék annak, ha ilyeneket elmondanának nekem, ha már ugye őszinték vagyunk. Inkább haragudjak meg rá egy darabig, mint hogy titkolja előlem. (Btw, miért műveltek a táborokban ilyesmit? 🤣)
2020. jún. 30. 16:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért, te még soha nem láttál pulykázást? Meg amúgyis mondom részeg voltam.
2020. jún. 30. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha olyan mindennapi dolog lenne. :D Mi csak fogkrémet nyomtunk a másik szájába, mikor aludt.
2020. jún. 30. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akár mérges is lehet, ugyanakkor az is lehet, hogy értékelni fogja az őszinteséget.
2020. jún. 30. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem hogy hogy nem vette észre?
2020. jún. 30. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Barátnődet tisztelni luxus, faszarcú?
2020. júl. 1. 02:08
 8/9 anonim válasza:
67%
Mit jelent az hogy megpulykáztad?
2020. júl. 1. 08:28
 9/9 A kérdező kommentje:
úgy nem vette észre hogy épp aludt
2020. júl. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!