Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítás után ezt mondta az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ezt mondta az exem?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 napja szakítottunk.

Ő szakított (hozzáteszem ez nem az első szakítása, és az előzőknél ugyan ez volt az indok) mondván, hogy szeret engem, jó velem lenni, minden tökéletes lehetne, de néha előjön benne egy bizonytalanság érzés, hogy valami nem az igazi.

Volt egy pár napos gondolkodási ideje, ami alatt el tudta dönteni, hogy most mennyire vegye komolyan ezeket az időszakokat, illetve, hogy tud-e így tovább kapcsolatban maradni velem, hogy néha jönnek neki ilyen érzései.

Régebben is mindíg emiatt szakított, de utána mindíg megbánta a döntését, ezért kért most gondolkodási időt, hogy ne hamarkodja el a döntését, hogy később ne bánja meg.

Végül ugyebár úgy döntött, hogy nem akar így velem lenni, bármennyire is tökéletes a kapcsolatunk, mikor elmúlik nála ez a bizonytalankodás.

Én ezt megértettem.

Erre benyögött egy olyat, hogy esetleg évek múlva, ha nincs senkink és úgy alakul, hogy a sors összehoz minket, szivesen együtt lenne velem.

WTF?

Évekkel később nem állna fent ugyanez a probléma?

Mikor megkérdeztem, hogy facebookon, egyéb közösségi médián akkor töröljük egymást?

Azt válaszolta, facen maradhatunk ismerősök, mert végülis nem haragban váltunk el, és ha úgy van, hónapokkal később még barstok is lehetünk.

Hozzátette, hogy semmiképp nem most, mert előbb el kell telnie pár hónapnak, hogy túl lépjen rajtam.

Ezt nem értettem, hiszen a korábbi szakításainknál, nagyon ellenezte, hogy barátok legyünk, mondván, hogy ő nem bírná elviselni ha esetleg az új pasimról kezdek el neki beszélni.

Mondjuk ezt most is mondta, de nem értem, hogy akkor most miért nyitott a barátságra?

Szóval nem értem ezeket miért mondhatta.

Szexkapcsolat miatt 100% hogy nem.

Ismerem őt annyira, hogy tudjam, hogy ő soha nem használna ki.

2020. jún. 20. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi fogott meg benne? Biztos nem a személyisége :D 7-es voltam.
2020. jún. 23. 21:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Őszintén? Kb minden. Az egész lénye, természete ahogy volt, na meg a külselye is számomra 10/10

Aztán a kezdeti szimpátiát tovább fokozta, hogy ahogy egyre jobban megismertem, annál jobban tetszett. Mindent imádtam benne, ahogy gondolkodott, vélekedett az élet dolgairól.

Kedves, humoros, okos és tájékozott.

Az ágyban is jó volt, tetszett a stílusa is.

Egyszóval mindent imádtam benne.

Egyedül ez a “bizonytalanság” ami nála mindig is volt, ez sose tetszett annyira, de ez általában csak velem szemben jött elő.

2020. jún. 23. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne várj rá. Ha ennyire bizonytalan abban, ami jól működik, akkor annál a srácnál valami nincs rendben.
2020. jún. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!