Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj?
Figyelt kérdés
Nem engedtem hogy a barátnőm úgy jöjjön el velem egy buliba, hogy egy olyan felső volt rajta, ami szinte csak egy háló volt, és látszott mindene ami csak lehetett. Hazavittem hogy öltözzön át, és kiverte a hisztit, utána másnap közölte velem hogy a szülei azt mondták ne mondjam meg neki milyen ruhákban járjon. Azóta nem értem az egészet, tényleg én reagáltam túl, vagy jogos amit tettem?2020. jún. 14. 11:26
1/6 anonim válasza:
Mindketten hibásak vagytok egy kicsit. Én sem szeretem,ha párom beleszól abba, hogy mit veszek fel.
Ilyenkor nem hazavinni kell, hanem beszélni vele, hogy túlzásnak tartod azt a ruhát, vagy túl kihívónak.
2/6 anonim válasza:
Most nem a feminista hafvezért szeretném játszani, de szerintem mi közöd hozzá? Nem te döntöd el hogy neki mi tetszik és mit vesz fel. Viszont egy egészséges kapcsolatban vannak kompromisszumok, ha neked az nagyon nem tetszik akkor megbeszélitek hogy csak akkor vegye fel ha nem vagy ott. Attól mert azt felveszi és sokan meg fogják nézni nem azt jelenti hogy csinál is majd valamit. Ha nem tudsz benne annyira megbízni, hogy már attól rosszul vagy hogy egy feltűnőbb felsőt vesz fel akkor vagy veled van a baj és fejlesztened kell magad ilyen téren, vagy pedig a lány tesz olyanokat amik miatt ezt érzed. Ezt meg kell beszélni, nem neked kell parancsolgatni...
3/6 anonim válasza:
Masodikkal egyet ertek. Szerintem inkabb legyep buszke arra, hogy milyen csinos, es hogy az a lany veled van abban a buliban. Persze nem tudom milyen volt az a ruha, van egy határ.
4/6 anonim válasza:
#2 vagyok... Elmondjátok hogy miért kellett lepontozni? Csak mert az senkit sem visz előre ha csak úgy lepontoztok de az ellenérveiteket nem mondjátok el... #3 igen... ez lenne az egészséges!
5/6 anonim válasza:
Én nő vagyok de nem tudnám elképzelni, hogy 1 buliba úgy öltözködjek.
Szerintem finoman diszkréten nyugodtan meg lehet mondani.
6/6 anonim válasza:
Finoman ha elmondod neki a problémát, akkor meg kellene, hogy értse.
De már biztosan benne volt az, hogy feltűnési viszketegsége van.
Addig nincs gond, amíg te vagy a trófeája egy ilyen nőnek, de ha felakarja magára hívni a figyelmet, ami nem miattad van, hanem mások miatt...hát....
az gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!