Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves lányok! Ti egy kapcsolatban mennyi idő után veszítenétek el a szüzességeteket?
Mindenkinek más...
Én egy időbe azt mondtam, nekem 1 évnek fixen meg kell lennie. Volt egy kapcsolatom, 1 év utá sem éreztem, hogy akarom vele. Szakítottunk, össze jöttem mással... Alig 3 hónap múlva lefeküdtem ele, azóta pedig már lassan 3 éve együtt vagyunk :)
Nem lehet nagyon időhöz kötni. Lesz egy adott pont amikor vaahogy éerezni fogod, hogy most kell...
Én is így voltam, mint az első. Mondjuk 15 éves voltam amikor ezt az 1 éves dolgot kitaláltam, de így visszagondolva ez azért volt, mert nagyon nem akartam, csak kitűztem valamit a pasi kedvéért. Nyilván nem is lett belőle semmi, csak egy pár hónapos tiniszerelem.
17 évesen lett egy komoly kapcsolatom, ahol nem tűzögettem ki határidőket, lassan haladtunk aztán egyszer csak jött az érzés, hogy már akarom (kb 3 hónap után). Ez már 6 éve tart.
Nàlam ez 1.5 hònap volt. Első,hosszan tartò kapcsolat lett belőle.
Aztàn kèsőbb először nem kapcsolat, majd szex lesz.. hanem szexelsz evvel is avval is. Làtod kivel jò, ki fog meg. Ès az alapjàn lèpsz kapcsolatba
#7 A krva pénzért dug. Attól hogy valaki kívánja a szexet, még nem lesz az. Nem egy bonyolult koncepció.
4 16-17 éves lány szüzességét vettem el, szóval kicsit több tapasztalatom van mint egy átlag 16-17 éves lánynak aki max 1x veszítheti el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!