Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 éves fiúk! Mit tartotok vonzónak egy lányban?
kisugarzas, szemelyiseg
nem zavarna
Vonzó kérdést külső vagy belső szempontból?
Belsőre: legyen kedves, segítőkész, humoros is, hűséges
Ezek amik biztosan
Külsőre.. az meg relatív mindenkinél, végülis a belső a fontos, a külső ráadás
Utolsó részre: házasság része nem feltétlen zavar, de én személy szerint szeretnék gyereket
19/F
2. vagyok:
Köszönöm a dicséretet 😁
Végülis most már ismersz egy olyan személyt xd
Számomra a személyiség a fegfontosabb és az, hogy legyen miről beszélni vele
Volt gyönyörű lány akit ismertem.
Amikor megkérdezted mit csinál otthon, nyáron, szabadidejében, akkor egy válasza volt, "Olvasok"
Ez miatt nem is lett semmi, pedig eleinte ő is és én is akartam
Az ha kedves, aranyos, de egyben megvan benne az a plusz, amit nem tudok igazán megmondani mi, de valami a személyiségében ami fennt tudja tartani a figyelmet. Nekem az is fontos, hogy legyen intelligens és céltudatos. A külső számomra nem igazán számít. Engem zavarna, de ez nem szakítós indok, mert én azért szeretnék házasodni, meg egy gyereket is szeretnék.
19/F
Külsőre nincs konkrét ideálom, de nekem bejön a rövid haj a csajokon.
Fontos hogy intelligens legyen, lehessen vele jókat beszélgetni, de legyen humora is és ne legyen hisztis.
Nálam kizáró ok lenne, ha nem akar házasodni és gyerekeket, mert én nagyon szeretnék családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!