Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Túl szép a barátnőm hozzám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szép a barátnőm hozzám képest, mit tegyek? 18f

Figyelt kérdés

A csajom azt hiszi, hogy nem szép, pedig nagyon is az. Több srác is érdeklődik iránta és nem zavarna ennyire, ha nem tudnám, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban. Miközben ő 10/10 én addig 10/3 vagyok... nem is értem miért van velem. Személyiségre is elég gyenge vagyok, mikor ő abban is tökéletes.

A vicc az egészben, hogy még ő fél attól, hogy én elhagyom egy másik lány miatt.

Valami tanács, hogy ne erre figyeljek az jól jönne.

2020. jún. 8. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Örülj neki. :)

Egyébként: foglalkozz más olyan dolgokkal, amik építik az önbizalmadat, pl. sportolj. Ha abból több lesz, nem fog téged annyira frusztrálni a konkrét kinézetbeli különbség.

2020. jún. 8. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mindig gondolj arra, hogy nem hiaba van veled. lehet hogy te rossznak latod magad meg 10/3nak, de o nagyon is jonak lat, es mivel oda-vissza lehet erted, ezert az o szemeben 10/10 vagy. gondolj arra, hogyha egy szamodra ilyen tokeletes lany osszejott veled, akkor te milyen jo pasi vagy. elvezd a kapcsolatotokat, orulj, es legyel boldog. fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert latod, hogy masok is teljes mertekben elfogadnak.
2020. jún. 8. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Sportolj szerintem.
2020. jún. 8. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont ebből meríthetnél önbizalmat, hogy egy ilyen barátnőd van. 🙂 Igenis legyél büszke rá és magadra is!
2020. jún. 8. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ő is pont ugyanattól fél, hogy elhagyod őt valaki más miatt, tehát egyáltalán nem tart téged kritikán alulinak.
2020. jún. 8. 20:27
 6/8 anonim válasza:
91%
Ha már ennél a 10/? pontozásnál vagyunk, azt mondanám, hogy képezd magad. Legyél 10/6, 10/8, 10/11. Sportolj, fejleszd magad, tanulj. Nagyon király dolog amikor értesz nem hétköznapi dolgokhoz és ha szóba kerül, kivágod magad és tudsz róla egy csomó mindent.
2020. jún. 8. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván oka van annak, hogy téged választott. Neki te tetszel, ő a te személyiségedbe szerett bele. :)

Hidd el, ha nem tetszenél neki, össze se jött volna veled. Viszont az tényleg nem jó, ha ennyire nincs önbizalmad, ezzel valamit kezdeni kell. Akár a sport is jó ötlet, ahogy előttem írták.

2020. jún. 9. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:
11%
Örülj, hogy van barátnőd, hülyegyerek.
2020. jún. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!