Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szép a barátnőm hozzám képest, mit tegyek? 18f
A csajom azt hiszi, hogy nem szép, pedig nagyon is az. Több srác is érdeklődik iránta és nem zavarna ennyire, ha nem tudnám, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban. Miközben ő 10/10 én addig 10/3 vagyok... nem is értem miért van velem. Személyiségre is elég gyenge vagyok, mikor ő abban is tökéletes.
A vicc az egészben, hogy még ő fél attól, hogy én elhagyom egy másik lány miatt.
Valami tanács, hogy ne erre figyeljek az jól jönne.
Örülj neki. :)
Egyébként: foglalkozz más olyan dolgokkal, amik építik az önbizalmadat, pl. sportolj. Ha abból több lesz, nem fog téged annyira frusztrálni a konkrét kinézetbeli különbség.
Nyilván oka van annak, hogy téged választott. Neki te tetszel, ő a te személyiségedbe szerett bele. :)
Hidd el, ha nem tetszenél neki, össze se jött volna veled. Viszont az tényleg nem jó, ha ennyire nincs önbizalmad, ezzel valamit kezdeni kell. Akár a sport is jó ötlet, ahogy előttem írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!