Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis vagy nektek még beleférne és csak engem zavar nagyon?
Figyelt kérdés
Hogy a párotok ha más lányokkal beszélget mindig simogatja az arcukat, hozzáér a kezükhöz meg néha úgy becézi őkett ahogy téged szokott otthon? Igaz hogy féltékeny típus vagyok ezért kérlek mondjátok el ti hogy látjátok ezt🙁 20l és 28f2020. jún. 8. 00:53
11/14 anonim válasza:
Volt a baráti társaságunkban egy ilyen pasi, engem nagyon irritált, hogy ugyanúgy viselkedik az összes lánnyal, mint a barátnőjével, de szerintem annyira brutál alacsony volt az önértékelése, hogy ettől érezte magát egyáltalán valakinek. A barátnője meg mindig azt mondta, hogy hát igen-igen, ez neki rosszul esik, de nem tud mit tenni, mert a pasi mindig lepasszolja a labdát, hogy ő a hülye és a merev gondolkodású. Egyébként náluk volt más árulkodó jelenség is arról, hogy a pasas valahol nincs magával rendben, mert a lánynak volt pénze, neki meg kb. sosem, mégis mindenről úgy beszélt, hogy "mi" és a "mienk", szóval ha vett a barátnője valamit, az rögtön a "mienk" volt és ez néha eléggé bizarr félreértéseket eredményezett.
12/14 anonim válasza:
Hát ez nem normális, jól látod, ha téged szeret akkor nem simogatja mások arcát. Meg ha úgy becézik ahogy téged szokott szerintem beszélj vele, hogy miért csinálja ezt...
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki válaszolt.😊Beszéltünk és aztmondta hogy csak hülyül velük, de megprobalja nem csinálni többet. Eddig még sikerült neki 😅
2020. jún. 21. 23:21
14/14 anonim válasza:
Szuper. Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!