Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez normalis vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis vagy nektek még beleférne és csak engem zavar nagyon?

Figyelt kérdés
Hogy a párotok ha más lányokkal beszélget mindig simogatja az arcukat, hozzáér a kezükhöz meg néha úgy becézi őkett ahogy téged szokott otthon? Igaz hogy féltékeny típus vagyok ezért kérlek mondjátok el ti hogy látjátok ezt🙁 20l és 28f

2020. jún. 8. 00:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt a baráti társaságunkban egy ilyen pasi, engem nagyon irritált, hogy ugyanúgy viselkedik az összes lánnyal, mint a barátnőjével, de szerintem annyira brutál alacsony volt az önértékelése, hogy ettől érezte magát egyáltalán valakinek. A barátnője meg mindig azt mondta, hogy hát igen-igen, ez neki rosszul esik, de nem tud mit tenni, mert a pasi mindig lepasszolja a labdát, hogy ő a hülye és a merev gondolkodású. Egyébként náluk volt más árulkodó jelenség is arról, hogy a pasas valahol nincs magával rendben, mert a lánynak volt pénze, neki meg kb. sosem, mégis mindenről úgy beszélt, hogy "mi" és a "mienk", szóval ha vett a barátnője valamit, az rögtön a "mienk" volt és ez néha eléggé bizarr félreértéseket eredményezett.
2020. jún. 9. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem normális, jól látod, ha téged szeret akkor nem simogatja mások arcát. Meg ha úgy becézik ahogy téged szokott szerintem beszélj vele, hogy miért csinálja ezt...
2020. jún. 19. 19:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki válaszolt.😊Beszéltünk és aztmondta hogy csak hülyül velük, de megprobalja nem csinálni többet. Eddig még sikerült neki 😅
2020. jún. 21. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szuper. Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek. :)
2020. jún. 22. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!