Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem probléma?
Szóval párom(lány) új suliba megy és nagyon izgatott..
Elkezdett beszélgetni a jövendőbeli osztály társaival, köztük egy fiúval.
Annyit mondott hogy ne izguljak a srácnak tetszik valaki akivel össze akarja hozni.
Na most a probléma az, hogy több időt töltött vele a mai nap mint velem (folyton telefonon beszéltek).
Meg tudom nézni a chatet és észrevettem hogy mindig szivecskéket rak, meg minden kissé aranyosabb megszólalást díjaz. Nagyon elbeszélgetnek, jobban mint velem mostanság.
Ez velem is így volt, de mostanra mintha ez elmaradna az ő részéről.
Most csak túlgondolom a dolgokat vagy mi van?
Kissé bánt a dolog, de nem tudom hogy reagálna ha ezt páromnak mondanám el.
Hiába mondod neki, ha ő vele érzi jól magát. Eltiltani meg nem tudod, egyrészt az ő döntése kivel beszél, másrészt az osztálytársa (lesz).
Esküszöm próbáltam azt a tanácsot írni, hogy beszéld meg vele hogy ez kényelmetlen neked, de az az igazság hogy nem látom értelmét. Elhiszem hogy izgatott az új osztálytársak miatt, de attól még nem az új sráccal beszélek egész nap, miközben teszek a pasimra és nem neki küldözgetek szivecskéket, a bókjaira meg pirulgatok.
Nem tűnik úgy hogy jó lenne a helyzet, neki kéne éreznie és tudnia hogy amit csinál, az sok és tiszteletlen veled. Látszólag ez őt nem érdekli, túl fiatal még ahhoz hogy belegondoljon a helyzetedbe.
Megmondhatod hogy ez neked nagyon kényelmetlen, de mit érsz el vele? Ugyanúgy beszélni fognak és ha tetszik neki vagy érdekli a srác, akkor még inkább felé tolod, mert még te leszel a hülye és idegesítő hogy ezt felhozod. Egyébként is osztálytársak lesznek és állandóan együtt tudnak lenni, szóval tök mindegy ha most abbahagyná.
Én a helyedben várnék még pár napot, addig foglald le magad valamivel. Ha abban a pár napban is azt érzed hogy a srácba borul a barátnőd és tesz rád, akkor szerintem nincs értelme ezt folytatni.
Lehet én vagyok hirtelen természetű, de azét ez így sok.
Azért mert új iskola meg új osztálytárs, az meg nem azt jelenti, hogy bunkónak és tiszteletlennek kell lenni a párommal.
Szívecske meg hasonló.
Ráadásul úgy, hogy meg alig ismerik egymást. Hat ebből sok jó nem származik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!