Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt ez bunkóság a legjobb barátnőmtől? 17L
Anno 7. osztályban iszonyúan megtetszett egy felettünk járó srác (akkor 8.-os fiú) akivel csomót beszélgettünk stb, bele is szerettem, viszont nem jöttünk össze mert nem álltam készen akkor egy kapcsolatra. Ennek ellenére is beszélgettem a fiúval és még mindig szerelmes voltam belé. Természetesen barátnőmnek folyton beszámoltam az összes beszélgetésünkről kb, és, hogy mennyire odavagyok a srácért. Ez így ment két évig. Aztán most, 10. osztály elején barátnőm úgy összejött azzal a sráccal, hogy nekem el sem mondta addig, amég észre nem vettem egy közös képük. Ekkor hatalmasat néztem, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Nekem nem jött össze a sráccal és örülök, hogy ők boldogok együtt. De nagyon sok kérdés van bennem.
(lehet hogy már abban a két évben is tetszett neki a fiú mikor én voltam szerelmes belé? stb..)
Vélemények?
Milyen barát az ilyen?
Szerintem nem kéne így letámadni a kérdezőt... Nem az a fő problémája, hogy összejöttek (hisz már nem is tetszik neki a srác), hanem az, hogy a barátnője nem szólt neki erről. Persze nem dől össze ettől a világ, de azért ez a másik félnek eléggé rosszul eshet.
Ez szerintem is bunkóság, illett volna elmondania. Beszélj vele erről, lehet, hogy csak félt a reakciódtól...
Azért a “nem akarta megbántani” kártya vicces tekintve, hogy arról azért gondoskodott, hogy a kérdező a közös képüket mindenképp lássa...
Nekem ez az, ami nagyon gáz és elég sunyinak is tűnik. Ha egy ilyen fontos dologban nem őszinte, akkor mi mindenben hazudhat még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!