Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek csak üljek csendben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak üljek csendben?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek párkapcsolata van, de mindig mikor a fiú nincs ott, folyamatosan olyanokat mond, hogy idegesíti, nem is kell neki, hagyja már békén stb... De mikor meg én nem vagyok ott, teszi ki a képeket vele face-re, instára, hogy "egyetlenemmel", "drága szerelmemmel", meg ilyesmiket. Nem tudom, hogy most tényleg nem kell neki, vagy csak faszának akar tűnni, azzal, hogy ezeket mondja. Arról nem is beszélve, hogy a barátja sokkal idősebb nála. Szerintetek a barátja tudja, hogy ezeket mondja és ő is csak vagánykodásból van vele? Nem tudom, mit tegyek. Szólni kellene a barátjának szerintetek? Kérlek segítsetek, mert már én érzem magam kellemetlenül!
2020. máj. 31. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
80%-ban ilyen kapcsolatok vannak.
2020. máj. 31. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vaganykodik
2020. máj. 31. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínű nem tud róla a pasi... Vagy csak nagyon idióta, mert ha tudná, csak nem lenne már együtt a csajjal. Nekem úgy tűnik, hogy csak azért van vele, hogy legyen valakije, meg lehessen mivel flexelni az ismerősöknek.

Igazából ez hülye helyzet, mert tulajdonképpen nem a te dolgod beleavatkozni a kapcsolatukba, és ha megtennéd, a barátnőd valószínű kiakadna rád, viszont a pasinak nem ártana tudnia ezekről. Szerintem a barátnődet megkérdezhetnéd, hogy miért mond ilyeneket, és melyiket gondolja komolyan.

2020. máj. 31. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérdezd meg a barátnődet, hogy nem érted, hogy ő most végül is mit érez a pasija iránt, mert szerinted az ellentmondás, hogy itt így, ott úgy.
2020. máj. 31. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!