Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baratom eltunik orakra es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom eltunik orakra es tobb ora mire visszair, miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Ha kerdezem miert van ez azt irja hogy csinalja a dolgat, de latom hogy elerheto. Miert fontosabb kocsit szerelni meg miert nem tudja megkerdezni mi van velem? Az utobbi par honapban amiota megvan az autoja ezt csinalja...
2020. máj. 31. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Megírta neked, csinálja a dolgát. Én se hagynám félbe az autószerelést csak mert zizgett a telefon, ráér az utána. Hacsak nem "élet-halál" kérdésben írsz -amit kétlek- akkor tudsz várni, csináld te is dolgaidat addig.

Ha kb minden nap beszéltek, akkor végképp érthető, hogy nem ugrik azonnal. Csak akkor baj ha magától nem szokott írni, hanem csak te kezdeményezel

2020. máj. 31. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj bele a dolgokba egy kicsit. Autót szerel, olajos a keze... mire azt rendesen lemossa, mondjuk 10 perc. Akkor megnézheti, mit írtál, válaszol, visszatér az autószereléshez. 5 perc múlva válaszolsz. Újabb 10 percet eltölt kézmosással stb. Ez nyilván nagyon frusztráló.

De szerintem nem is egészséges folyamatosan egymás nyakán lógni. Gondoljátok meg, hogy nem lenne-e jobb csak a napnak egy kijelölt időszakában beszélgetni, és a nap többi részében saját elfoglaltságot keresni mindkettőtöknek.

2020. máj. 31. 09:21
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy elérhető, csak annyit jelent, hogy bejelentkezve hagyta a gépét/telefonját.

Képzeld, egy kapcsolatban is van olyan, hogy magánszféra, nem fogtok mindig mindent együtt csinálni.

Nálunk is van ilyen. Barátom, ha játszik, lehet hogy órák múlva ír vissza, vagy épp 1 hónap otthon lét után megy haza megint, egész délután estig a szüleivel beszélget, nyilván nem írogat vissza.

Én meg szeretek olvasni, szintén ha belemerülök, órák múlva írok vissza.

És akkor mivan? Semmi.

Neked is kéne valami elfoglaltság, nem pedig a telón ülni egész nap, és akkor nem unatkoznál ennyire, hogy ez zavarjon.

2020. máj. 31. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem a gép előtt éli az életét... Neked sem kellene.
2020. máj. 31. 10:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy a gep elott eli az eletet es igysem ir vissza, csak jatszik meg haverjaival beszel allandoan, amikor meg nem a gep elott van haverok meg kocsi, ram meg sosincs ideje. Ha en nem irok o sem ir.
2020. máj. 31. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ha az a hobbid hogy a barátodat cseszteted és hergeled magad ha nem ír vissza azonnal, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
2020. máj. 31. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű egyszerűen túl sok belőled. Ne akard már állandóan zaklatni. Neked nincs életed?
2020. máj. 31. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Találkozzatok élőben!

Te meg keress magadnak vmi elfoglaltságot. Ne legyél ilyen ragadós.

2020. máj. 31. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy gépezik, nem azt jelenti, hogy FB-ozik. Azért, mert te csak erre használod, arról ő már nem tehet.

Keress te is hobbit és barátokat magadnak.

2020. máj. 31. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is gép előtt töltöm a legtöbb időm. Igaz nem FB-on lógok, hanem tanulok/dolgozok. Ha meg játszom, vannak olyan játékok amik rendkívül időlefoglalóak. Gondolj a CSGO-ra vagy a Valorant-ra. Ha leteszi tálcára, vagy telefonon írkál, akkor a játszó társait és a csapatot veszélyezteti, ha adott játék beli taktikai pozíciót nem veszi fel.

Én így (képzeld) óránként szoktam válaszolni, ha olyan van..

2020. jún. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!