Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam vele újra?
Február végén összejöttem egy csajjal, és bár az ő részéről nagyobb volt a vonzódás felém, minden talinál egyre inkább kezdtem beleszeretni. Pár tali után már mindkettőnk ugyanúgy érzett kémiát köztünk és egy fantasztikus kapcsolatunk volt.
Aztán jött a korona, mert ugye miért ne?
Két hónapon keresztül próbáltuk Messengeren fenntartani a kapcsolatunkat, de Május elején úgy döntöttem, hogy én ezt nem szeretném tovább. Röviden annyi volt a probléma kettőnkkel, hogy míg én így, virtuálisan is akartam közös élményeket (filmnézés, játék, bármi amit mindketten eddig is szerettünk csinálni közösen), ő azt várta el tőlem, hogy minden egyes pillanatban írjak, bármit, csak írjak.
Szóval, Május elején szétmentünk, és amilyen kulturáltan sikerült, eszembe jutott az eleje a kapcsolatunknak, eszembe jutott, hogy mennyire hiányzik. Eléggé megbántottuk viszont egymást a karanténos-idők során, úgyhogy ez lenne a kérdésem:
Szerintetek működhet újra a kapcsolatunk, ha ismét élőben kezdenénk?
Élőben nem volt egymással problémánk, de eléggé bizonytalan vagyok, hogy működne-e ez. Imádtam vele lenni, ő is velem, azóta viszont sok fájdalmat okoztunk egymásnak.
17/F
Szerintem ha összesen csak annyi volt a gond, hogy na.. karantén.. és valóságban jól megvagytok
Akkor hajrá :D
Feltéve: ha ő is akarja
+Sok sikert 😁
Köszönöm szépen mindegyikőtök válaszát :)
Update: Nemrég írtam neki és egy kicsit beszélgettünk, amit éreztem nála így 3 hét semmi beszélgetés után, az a "leszarom" stílusa velem. Semmi érdeklődés, semmi kérdés, nem érdekli.
Érzelmileg szeretnék vele újra együtt lenni, racionálisan viszont szerintem nem lenne jó döntés - pont az ő érdeklődésének a hiánya miatt.
Nem szeretnék esszét írni, de még írok pár szót azért. Érzelmileg azért hiányzik, mert mostanában fogtam fel, hogy mennyire ritka egy 17 éves lánynál (tapasztalataim szerint) az az empátia, figyelem, megértés és értelem, ami nála megvan.
Ahogy egyikőtök említette - valószínűleg volt pár szerelemölő része a kapcsolatunknak. Lehet csak tovább kéne lépnem, de ahhoz még szükségem lehet egy kis időre...
Kitartást és sok sikert :D
(2. Vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!