Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnék segíteni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segíteni a barátomnak?

Figyelt kérdés
Nem régiben érettségizett, a járvány miatt nem tudunk találkozni mert 1.5 órára lakik, de napi szinten beszélünk messengeren. Viszont mondta hogy napok óta nem érzi jól magát, lelkileg, és hiába kérdezem hogy tudnék rajta segíteni elutasítja. Nagyon fáj így látnom őt, főleg azért mert tehetetlen vagyok.

2020. máj. 14. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz, neki van gondja, amit neki kell megoldania. Jelezd hogy neked mindent elmondhat és támogatod, de ennél többet nem fogsz tudni tenni.
2020. máj. 14. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedveskedj neki, kerdezgesd hogy hogy van, hivd fel neha, es probald feldobni ,es az elottem levo valasz is hasznos! :) 1,5 ora egyebkent annyira nem sok, most hogy igy ennyire ki van, Amit megertek, es kezdd lecsengeni ez a jarvany cucc is , szerintem egy talit megér az az 1,5 ora . Lepd meg, szerintem nagyon fel fogja dobni lelkileg ! :)) puszii
2020. máj. 15. 03:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem éreztesd vele, hogy ott vagy mellette (ha fizikalag nem is, de lelkiekben igen) és számíthat rád. Egyébként egyetértek #2-vel
2020. máj. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!