Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja barátnőm, hogy ugyan azt sportoljuk véleményetek szerint ?
Figyelt kérdés
Én súlyemelek és futok, ő meg atlétikázik, ugyan akkor van az edzés felnőttben fiúknak és lányoknak, ő miért nem akarja ezt? Szerinte túl sokat kellene alapozni, viszont én ismerem a képességeim, semmi nem lehetetlen, ha ő ott lenne meg főleg jobban odatenném magam.(egy évvel idősebb vagyok)2020. máj. 14. 21:15
1/9 anonim válasza:
Lehet flörtöl a fiú edzőtársaival néha.. :D
2/9 anonim válasza:
Az első hülyeségét (reméljük csak hülyeség) félretéve, szerintem annyi az oka hogy kell azért egy kapcsolatban az úgy nevezett "magánélet" rész is, szerintem ennyi az oka és nem feltétlenül kell túlgondolni
De amúgy kérdezz rá, mondd el neki és beszéljétek meg szerintem
4/9 anonim válasza:
Én sem szeretnék barátnőmmel egy sportot űzni. Vagyis nem egy csapatban
5/9 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem csal meg, egyáltalán nem olyan lány, ezt már sokszor mondta, hogy sose tenne ilyet.
2020. máj. 14. 21:43
6/9 anonim válasza:
Ha bízol benne, hogy sose csalna meg, akkor csak megkell vele beszélgetni
Hidd el, egy jó kis beszélgetés segíteni fog :D
7/9 anonim válasza:
Én egyet értek 6-tal és 4 pedig elolvastad egyáltalán?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, jobban belegondolva ez igaz is! Ha nincs magánélet, nincs miről beszélni, a kapcsolat lapossá vállik és ezután jön a beszélgetések unása, ezután az elhidegülés és a veszekedesek! Maradok a sulyemelesnel:)
2020. máj. 14. 21:58
9/9 anonim válasza:
Ez gyors volt.Kemény 45 perc alatt meglett a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!