Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok ilyet? Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Szóval a problémám az, hogy nem találok megfelelő fiút. Nekem fontos a belső, de a külső is. Tapasztalatom az, hogy ha egy fiú jól néz, akkor ő nem kedves, de a kedves fiúk pedig, nem helyesek. Persze ez nem sértés és tisztelet a kivételnek. Nekem fontos, hogy egy fiú, megvédjen, törődjön velem. De mint mondtam nekem sokat számít a külső.
Gimnazista lany.
2020. máj. 11. 20:45
1/8 anonim válasza:
Mert a helyes srácokra több lány jut, így megtehetik hogy bunkók legyenek. Eggyel több vagy kevesebb... nem számít.
2/8 anonim válasza:
Van olyan srác aki helyes és belsőleg is rendben van.
Csak éppenséggel még nem találkoztál vele. :)
4/8 anonim válasza:
Ne ideálokat kergess, hanem ismerkedj!
5/8 anonim válasza:
Azért nem találsz ilyet.mert jem keresed eléggé. És valószínűleg az elvárásaid is nagyok. Te a tökéletes egyensúlyt akarod belső és külső között. Valamelyik kárára le kell mondj. Főleg hogy a helyesség eléggé relatív. Ne keresd görcsösen a társad. Majd megtalál ő. Persze ha megfelel ennek magas elvárásnak.
6/8 anonim válasza:
És te olyan vagy kulsore es belsőre, hogy a tökéletes srácnak is te legyél a tökéletes? Birom amikor dundi, kommunikációképtelen kiscsajok, akiknek egy onallo gondolata nincs, felteszik a lécet a top 5% kornyekere.
7/8 A kérdező kommentje:
Vannak önálló gondolataim, tudok kommunikálni. Én csak meg szeretném találni a megfelelőt.
2020. máj. 12. 15:06
8/8 anonim válasza:
Mert ilyen fiúból kevés van. Ha találsz is általában már foglalt. Nekem is van osztálytársam, akire tökre ráillik a leírásod és például többször is nyomultak rá csajok, de majdnem mindegyiket visszautasított azzal, hogy sajnos neki nem menne vele ez. Ő nem hülyíti a lányokat (hiába lenne rá lehetősége), hanem csak azoknál próbálkozik akik tényleg bejönnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!