Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért beszél sokat az exéről?
Figyelt kérdés
Amikor találkozunk nem telik el úgy nap hogy ne hozná fel. Már 4 éve hogy szakítottak ráadásúl a csaj össze vissza csalta őt de ennek ellenére mégis sokszor áradozik róla. Próbáltam már beszélni párommal ezzel kapcsolatban és ő azt mondta hogy már túl tette magát az exén de akkor miért hozza fel ennyiszer ?2020. máj. 10. 20:13
2/3 anonim válasza:
Még szereti ezért beszél róla ennyit.
3/3 October15 válasza:
Hát 2 eshetőség van.
-Ahogy a többiek is mondták még nincs túl rajta.
-Eddig nem volt senki akivel megtudta volna beszélni úgyhogy most némileg túltolja a biciklit. :D
Nem ex / barátnő vonatkozásban de utóbbit produkáltam már én is csak nem 4 hanem vagy 8 évvel később. :D Jó nem ennyire minden áldott alkalommal / hosszú ideig módon de alapvetően ha egy rossz tapasztalatodnak ellentmondó kapcsolatba [legyen az párkapcsolat vagy az én esetemben barátság] kerülsz akkor az kitudja ezt váltani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!