Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti szeret vagy vannak gondolatai rólam?
Figyelt kérdés
A lényeg az barátnőm megkérdeztem mit csinál ha elhagyom.
Azt mondta káromkodik, elmondja mindenkinek hogy szar ember vagyok és azon gondolkodik valami rosszat mondott vagy elrontott valamit és ezután kevésbé bízna az emberekben, nem hinné el hogy valaki át tudta verni.
2020. máj. 9. 01:51
2/7 A kérdező kommentje:
Igen vagy nem az egyértelmű?
2020. máj. 9. 01:56
3/7 anonim válasza:
Általában az emberek szakítás után elhordják a másikat mindennek.
De egyébként elég egyértelmű hogy vannak rólad gondolatai.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 férfi vagy?
2020. máj. 9. 02:19
5/7 Stark2000 válasza:
Normális ember nem hordja el a párját mindennek szakítás után sem, ha van benne gerinc. Szeretni szerethet, de attól még gyerekes.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értem.
2020. máj. 9. 09:18
7/7 anonim válasza:
Te komoly megkérdezted a barátnődet, hogy mit csinálna, ha elhagynád? Ilyet mégis ki csinál?
Ha a barátnőd, akkor nyilván szeret, és vannak gondolatai rólad.
Amúgy a legtöbb ember így reagálja le, ha valaki csak úgy hirtelen elhagyja, ebbe nincs semmi meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!