Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Mit csinálnátok, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csinálnátok, ha a baratnőtöket megerőszakolnák?

Figyelt kérdés

Nem vagytok vele és az utcán elkapja valaki és megerőszakolja, mit csináltok azon kívül hogy feljelentitek az elkövetőt?

És ha ezáltal a lány nem akarna egy ideig szexelni akkor megértenétek vagy elmennétek máshoz akivel tudjátok csinálni?

Mindent írjatok le légyszi amit ezzel kapcsolatban gondoltok és tennétek!

2020. máj. 8. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%
Mégis a hőzöngés volt az első gondolatod, -meg hogy belém köss- hogy jaj de elintéznéd a tettest.. Az a baj a magadfajtával, hogy a pofája mindig nagyobb mint a tehetsége. Frusztrált kisemberek az ilyen nagyotmondók, akik a való életben kussolva lapítanak. Csak a virtuális térben mernek pofázni-de ha tényleg baj van lapítanak, nem támaszai a nőnek.
2020. máj. 9. 14:39
 12/14 -remete- ***** válasza:
3%

Alkalmaznám rajta a BTK-t...

B-büntetni

T-terrorban tartani

K-kínozni.

Nem érdekelne milyen nagy darab. Mindenkinek van gyenge pontja simán lennék önbíráskodó még úgy is, hogy börtönbe csuknak önbíráskodásért. Az baj, hogy ismerem magam nem lenne ez a tökéletes megoldás, de lelkem megnyugodna.

Nem helyes semmilyen helyzetben az erőszak alkalmazása. Ezt vallom De ismerve magam nem bírnám megállni, hogy ne vegyem az kezembe az ügyet.

2020. máj. 9. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem ismersz engem. Tehát fogd be a pofádat, ha fogalmad sincs miről beszélsz.

Többször védtem már meg zaklatott lányokat buliban, egyébként meg eddzem rendesen, tehát nem félek megvédeni sem magamat sem mást. Te vagy itt a nagy szájkaratés, aki csöndben elsétálna, ha az orra előtt zaklatják a nőjét, mert te félsz beleállni másokba, amikor szükséges lenne. Ismerek a fajtádhoz hasonlót, és szánalmas vagy. De nem baj, mert amég te gyarapítod a gyáva fiúk társaságát, én megvédem a lányokat. Karizmatikus férfinak látszom a szemükben, ahogy jó páran megjegyezték, és nem mellesleg nagyon hálásak nekem, ami tök jól esik.

2020. máj. 9. 22:05
 14/14 Jano Donis válasza:
26%
Az biztos, hogy kikapna tolem mivel ugy razta a segget, hogy feltunjo, aztan en is megeroszakolnam
2021. ápr. 29. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!