Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki lettem offolva? 17/F
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel még karantén előtt megismerkedtem és találkoztam is vele . A kapcsolat elején nagyon jól ment minden , órákat el tudtam vele beszélni . De mióta ez a karantén van azóta kicsit eltávolodtunk egymástól ... Ezt úgy értem hogy nem tudunk találkozni és valahogy már a beszélgetéseink is kezdenek meghallni .. Tehát úgy értem hogy megkérdezem tőle hogy mi ujság,hogy vagy ? Válasza : semmi ... és kb meg is halt a beszélgetés mert magától sosem mondana témát .... pedig tudom hogy oda van értem . Ha megkérdezem hogy van a valami problémája akkor szintén az a válasza hogy semmi :/ . Szóval nem tudom hogy most mit kéne tennem . Én : 17/f ő pedig 18/L2020. máj. 6. 17:08
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül.... Lehet, hogy csak rosszkor írtál neki. Egyébként simán lehetséges, hogy csak azért mondja, hogy nincs semmi, mert azt várja, hogy mesélsz valamit magadtól stb. "tudom hogy oda van értem": ezt honnan veszed?
16/F
2/8 anonim válasza:
Ez a karantén most mindnekit megvisel.
Viszont az hogy eltávolodtatok egymástól nagy visszaesés.
Nem feltétlen jelenti azt, hogy most nem akar téged.
Próbálj neki írni és majd a beszélgetésetekből meglátod ő hogyan reagál rád.
3/8 A kérdező kommentje:
1. Hát figyelj mikor már 4 napon keresztül azt hajtogatja hogy semmi ...Viszont onnan tudom hogy oda van értem hogy ha vele vagyok mindig bújik hozzám .
2. Kommentelő
Egész hete azzal próbálkozok hogy valami normális reakció legyen de valahogy mindig meghalnak a beszélgetések ...
2020. máj. 6. 17:58
4/8 anonim válasza:
Akkor hagyd, majd lesz másik lány aki méltó lesz hozzád.
5/8 anonim válasza:
#1 vagyok 4.-kel értek egyet. Ne haragudj, de szerintem ez a csaj csak egy olcsó r.i.b.a.n.c, aki bújik minden fiúhoz. Ne törődj vele, fogsz majd találni mást:)
6/8 A kérdező kommentje:
Hát rendben van . Köszönöm szépen a válaszaitokat . KÖszi hogy felnyitottátok a szemem . :)
2020. máj. 6. 18:27
7/8 anonim válasza:
Ember, nincs semmilyen karantén. Már b**ssza a szememet az összes szöveg ahol ez a szó le van írva. Milyen karantén? Már kijárási korlátozás sincs csak pest megyében, de ott is mindenki sz*rik bele magasból!
8/8 anonim válasza:
Hát szerintem csak szimplan leszar teged mar bocsi:( azert tobbet is irhatna mint hogy "semmi" ha odaig van erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!