Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom likeolgatja az exe képeit és sunnyog?
Az egész ott kezdődött, hogy elkezdett neki írkálni az exe, vissza akarja szerezni... Nekem ez nyilván rosszul esett, főleg hogy a barátom vissza is írt neki, erre megmondtam hogy ne válaszolgasson neki és törölje az ismerősei közül, akkor talán kapcsol a csaj. Le is törölte, a csaj meg elvileg nem írt már egy idő után.
Na aztán x idő után észrevettem, hogy megint ismerősök facebookon és hogy a barátom likeolgatja a csaj képeit. Ezt megemlítettem neki, nem húzta fel magát, megkérdezte hogy levegye-e a képről. Megírtam, hogy nem kell, de legyen szíves letiltani, mert néha néha elkezd nyomulni facebookon a lánygyerek és nekem ez nem hiányzik. Arra amúgy nem válaszolt, hogy ő miért likeolgatja egyáltalán a képeit... Mindegy, elvileg letiltotta, viszont másnap megnéztem és még mindig látom a likeokat és a régi kommenteket tőle a csaj oldalán. Aminek elvileg a tiltással el kellett volna tűnnie, nem?
Mit csináljak vele, mit mondjak neki?
Ha neki az a reakciója, hogy miután a csaj ír neki, hogy vissza akarja szerezni, hogy ő meg válaszolgat rá és lájkolgatja a képeit, akkor ő még akarja ezt a csajt. Téged meg egyáltalán nem tisztel.
Mert itt nem arról van szó, hogy szakítás után jóban maradtak és normális baráti viszont van köztük, ami szerintem nem gond. Hanem a csaj direkt azért kereste meg, mert akart tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!