Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom likeolgatja az exe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom likeolgatja az exe képeit és sunnyog?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy elkezdett neki írkálni az exe, vissza akarja szerezni... Nekem ez nyilván rosszul esett, főleg hogy a barátom vissza is írt neki, erre megmondtam hogy ne válaszolgasson neki és törölje az ismerősei közül, akkor talán kapcsol a csaj. Le is törölte, a csaj meg elvileg nem írt már egy idő után.

Na aztán x idő után észrevettem, hogy megint ismerősök facebookon és hogy a barátom likeolgatja a csaj képeit. Ezt megemlítettem neki, nem húzta fel magát, megkérdezte hogy levegye-e a képről. Megírtam, hogy nem kell, de legyen szíves letiltani, mert néha néha elkezd nyomulni facebookon a lánygyerek és nekem ez nem hiányzik. Arra amúgy nem válaszolt, hogy ő miért likeolgatja egyáltalán a képeit... Mindegy, elvileg letiltotta, viszont másnap megnéztem és még mindig látom a likeokat és a régi kommenteket tőle a csaj oldalán. Aminek elvileg a tiltással el kellett volna tűnnie, nem?

Mit csináljak vele, mit mondjak neki?

2020. máj. 5. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki az a reakciója, hogy miután a csaj ír neki, hogy vissza akarja szerezni, hogy ő meg válaszolgat rá és lájkolgatja a képeit, akkor ő még akarja ezt a csajt. Téged meg egyáltalán nem tisztel.

Mert itt nem arról van szó, hogy szakítás után jóban maradtak és normális baráti viszont van köztük, ami szerintem nem gond. Hanem a csaj direkt azért kereste meg, mert akart tőle valamit.

2020. máj. 5. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nekem nem kéne ilyen barát. Tényleg gáz ez a sunnyogás. Tuti sokszor még át fog verni, ha vele maradsz.
2020. máj. 5. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Miket irogat neki? Miket kommentel? Mert nem mindegy, h ha a vissza akarlak kapni uzenetre azt irja, h menj a p'csaba, vagy bocs, de xy-nal vagyok es szeretem, vagy mondjuk megkerdezi, h hogy van... esetleg nem is rossz otlet a dolog stb. Nekem is van exem, aki nagyon sokszor probalkozott miutan mi szetmentunk, aztan volt egy parja, lett gyerekuk, szetmentek (ez kb 7 evvel utanam volt) es megint probalkozott. Nem torlom az ismeroseim kozul, ha megkerdezi, h hogy vagyok elmondom, h jol es meg mindig a paromat szeretem, es nem akarok tole semmit es kesz :D nincs ezzel gond :D
2020. máj. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!