Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 19-22 éves férfiak! Összejönné...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-22 éves férfiak! Összejönnétek egy 16 évessel?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok és 1 éve volt egy kapcsolatom egy 17 éves lánnyal és hát elég sokat hazudott és többször is megcsalt vagyis mi jártunk és ha én mentem bulizni akkor kiakadt, de ő 2x más palival volt amit én tudtam ő nem tudta, hogy tudom, de 1x se mondta volna el és a vége az lett, hogy elmondtam neki a dolgokat és persze én voltam/vagyok a rossz! A lány nyomult rám de nagyon és adtam neki egy esélyt amit el is játszott! Nem nagyon hatott meg, de azóta írogat és már 2x bemászott a kerítésen meg követett párszor! A mostani barátnőmnek elkezdett írogatni meg 1x felkereste és olyanokat mondott, hogy én megvertem öt meg 2x meg is erőszakoltam és vigyázzon velem! Persze erre a barátnőm kiröhögte, de én majd meghaltam ott amikor nekem elmesélte... Nem értem miért csinálja ezeket, de nem tudok semmit tenni ellene. A szülei beltenyésztett idióták a mostani barátja meg drogos beképzelt hülyegyerek, még nekem is akart jönni amikor megkértem, hogy állítsa már le. Több ilyet soha! 😑 Rendőrségre nem akarok menni, de gondolom ez csak durvulni fog vagy netalán kinövi
2020. ápr. 28. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
19 leszek 14 eves csajom is volt mar🤣🤣
2020. ápr. 28. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha lenne ilyen lány.
2020. ápr. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!