Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítanék barátnőmmel,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanék barátnőmmel, viszont náluk családon belül baj van, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Én szakítanék párommal, már semmi sem olyan mint régen és nem is akarom újra kezdeni. Viszont náluk esélyes, hogy a szülei válnak és költöznek. Ti mit tennétek, megvárnátok ameddig náluk lezajlik minden, vagy minél hamarabb közölnétek, hogy nem szeretnétek folytatni? Előre is köszi a válaszokat

2020. ápr. 26. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

igazából az se jó ha húzod a dolgot, de az se ha most mondod el

az biztos, hogy ha tényleg ekkora gáz van náluk otthon, akkor szüksége lehet rád, főleg ha nem csak 1-2 hónapja jártok

2020. ápr. 26. 01:15
 2/7 A kérdező kommentje:
1.5 éve vagyunk együtt
2020. ápr. 26. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem szabad ilyenkor szakitani vele,mert utanna meg nagyibb baj lesz,ha a szulei valnak es meg ez is.

Egyebkent lehet epp azert nem olyan,mint regen,mert a szulei valnak es problemak vannak az o eleteben is

2020. ápr. 26. 01:31
 4/7 anonim válasza:
100%
Megvárnám, amíg minden "rendbe" jön a családi életével kapcsolatban, ugyanis nagy pofon tud lenni egy lány számára, hogyha a szülei elválnak, és mellé a barátja is szakít vele. Ha a lány olyan, képes lehet depresszióba esni - személyesen nem ismerem, tehát ezt magamból kiindulva mondom csak -. Amikor az én szüleim akartak elválni, én is kicsit megváltoztam, kevesen voltak csak mellettem, sokat segítene neki, ha legalább addig ott vagy vele, amíg rendbe nem jön minden.
2020. ápr. 26. 01:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a válás és a költözés egy-két évig is elhúzódhat, és a válásban vesztes fél ha az, akivel a barátnőd marad, az anyja pl., az is depresszióba szokott esni a válás miatt hosszabb időre. Tehát ez a válás-dolog évekig el fog húzódni az összes hatásával együtt, nincs megfelelő pillanat, amikor a barátnődnek már könnyebb lesz.
2020. ápr. 26. 01:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Most szakitanek
2020. ápr. 26. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben probálkoznék

Valószínüleg elillant a szerelem lángja és ezért nem tartod olyannak mint régen, de egy kapcsolat nem csak a szerelmen alapul, hanem, hogy ott a másik akire számíthatsz, valaki akivek mjndent megoszthatsz

Most biztos, hogy szüksége lesz rád, viszont ha veszekedtek stb. akkor inkább most szakítsatok

2020. ápr. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!