Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek meddig kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig kellene elmenni első együttalváskor?

Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nagyon szeretjük egymást,, sosem kapkodtuk el a dolgokat, de most már úgy érezzük, hogy magasabb szintre vihetnénk a kapcsolatunkat, ezért megbeszéltük, hogy a hétvégén megnézünk pár filmet nálam és itt is marad éjszakára. Nem akarok nyomulós lenni aki minden áron többet akar alvásnál, de közben pedig lehet, hogy ő is szeretné és akkor rosszul esne neki, hogy nem is próbálkoztam. Természetesen nekem az a jó ami neki is, mivel nagyon fontos nekem :) 17/F

2020. ápr. 24. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
komolyan nem bírtok otthon maradni?
2020. ápr. 24. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nektek kell megbeszelni. Hozd föl neki a témát és remélhetőleg elmondja, hogy ő mit szeretne.
2020. ápr. 24. 09:29
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Legyen spontán. Fogod érezni rajta, hogy meddig mehetsz el.
2020. ápr. 24. 09:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig ti akartok. Beszéljétek meg, hogy mire álltok készen.
2020. ápr. 24. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Megbeszélni szerintem ciki. Ha egy ágyban alszotok akkor csak csókold meg és szépen haladj tovább. Ha nem akarja úgy is fog szólni. Ha pedig inkább kuncog meg ilyesmik akkor mehet a menet.

21

2020. ápr. 24. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Hát ebből úgy jön le, hogy a szex nem is volt közetetek még téma. Ebből arra gondolok, hogy ő még nem igazán akarhatja a dolgot. Max ha próbálkozol kedvedért lehet bele megy pár dologba, de ha te se akarod akkor minek??

Én ha lánnyal együtt vagyok vagy csak együtt alszok valakivel akkor tudom hogy ki lesz. Pl ha barátnőm akkor 2-3 hónap és fel jön a szex téma, hogy pl még ne, vagy egyeztetünk hogy mit hol mikor... Ha meg együtt alszok valakivel akkor is beszéljük, hogy nem lesz semmi vagy legyen valami.

De ha a ti kapcsolatotok nem tart ott hogy szóba kerüljön a szex, akkor még lehet korai.

2020. ápr. 24. 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:
99%

Kérdés, meddig jutottatok már?

Láttad meztelenül, simogattad már mindenhol, stb?

2020. ápr. 24. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem kérdezd majd mek tőle hogy ő akarja-e es ha igen akkor csináljatok de csak óvatosan és ha nem akkor kérdezd meg hogy pettingelni akar-e
2020. ápr. 24. 23:03
 9/12 anonim válasza:
77%
Szerintem bujjatok ágyba és szép lassan pettinggel kedjetek , .....a többi már úgy is kialakul , sokan attol félnel hyogy kisbaba lesz belóle , és ezért van benne a gátlás , Használj óvszert és ezt mondd is el neki ! vagy hagy hogy ő tegye fel , el már olyan előrejelzés is lehet . - vagy masztizzatok közösen eleinte , aztán egymásnak , de csak dumálj neki és kényeztesd , és minden OK-lesz
2020. ápr. 25. 07:56
 10/12 gago77 ***** válasza:
14%
Ha van mar 16 akkor dugd meg. Kulonben toketlennek fog tartani.
2020. ápr. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!