Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írta a crushom hogy ‘egy barát akkor is hogyha beteszi’. Ha bele megyek szerintetek van esély rá hogy összejövünk?
Nem.
De te bele fogsz menni, mindenféle hiú ábrándot kergetve, vagy épp azon az elven, hogy "a semminél több". Te szerelmes leszel belé, neki te viszont csak egy numera leszel. Aztán amikor feladod, akkor jössz ide keseregni, hogy milyen rossz neked, mert nem annak adtad a szüzességedet, aki megérdemelte volna.
Nekem van ilyen barátom. Tényleg barátok vagyunk, semmi több. Néha 'jól érezzük magunkat együtt'. Ennyi. Ő sem szerelmes, én sem.
Óvatosan kell kezelni az ilyen kapcsolatokat.
Szerintem elofordulhat h egy ilyrn testi dolog utan kialakuljon erzelem
Ezt azert mondom mert pl nekem volt olyan h csak egymas mellett aludtunk egy buliban annyi volt h aztette egy kis idore rajtam a kezet es utana egyre tobbet beszeltunk meg talizgattunk is es elkezdtunk erezni egymas irant vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!