Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt írta a crushom hogy ‘egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta a crushom hogy ‘egy barát akkor is hogyha beteszi’. Ha bele megyek szerintetek van esély rá hogy összejövünk?

Figyelt kérdés
Légyszi ne ítéljetek el, 17 éves vagyok és 1 barátok se volt még, egyszer sem csókolóztam. Most azt mondja hogy ‘beteszem néha’ van esélye annak hogy belém szeret?
2020. ápr. 22. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

De te bele fogsz menni, mindenféle hiú ábrándot kergetve, vagy épp azon az elven, hogy "a semminél több". Te szerelmes leszel belé, neki te viszont csak egy numera leszel. Aztán amikor feladod, akkor jössz ide keseregni, hogy milyen rossz neked, mert nem annak adtad a szüzességedet, aki megérdemelte volna.

2020. ápr. 23. 00:58
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Csak kefélni akar
2020. ápr. 23. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ilyen barátom. Tényleg barátok vagyunk, semmi több. Néha 'jól érezzük magunkat együtt'. Ennyi. Ő sem szerelmes, én sem.

Óvatosan kell kezelni az ilyen kapcsolatokat.

2020. ápr. 23. 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem elofordulhat h egy ilyrn testi dolog utan kialakuljon erzelem

Ezt azert mondom mert pl nekem volt olyan h csak egymas mellett aludtunk egy buliban annyi volt h aztette egy kis idore rajtam a kezet es utana egyre tobbet beszeltunk meg talizgattunk is es elkezdtunk erezni egymas irant vmit

2020. ápr. 23. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Csak akkor tudhatod meg, ha kipróbálod. Azért utána írjál, kíváncsi vagyok a részletekre...
2020. ápr. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!