Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled se nélküled?
Van egy fiú (jelenleg külön vagyunk) akivel már rég ismerjük egymást, elkezdtünk találkozgatni, minden jó volt, jól éreztük magunkat, majd összejöttünk és egy idő után mintha kicseréltek volna mindkettőnket. Állandóan veszekedtünk, az elvárásai felém elég magasra mentek, pl. nem lehettem barátokkal
Viszont mindig visszamentünk egymáshoz, kibékültünk majd másnap újra minden előlről ment. Nem igazán bírtuk egymás nélkül, max egy hétig, bár lehet nem is nagyon próbáltunk továbblépni kicsit sem. De nagyon nehéz mindkettőnknek mert terveztük a jövőt, összeköltözés, lánykérés stb. minden kis apró dolgot megosztottunk egymással most meg teljesen üresnek érzem magam..és most meg kinyírjuk egymást napokon belül...
Aki volt hasonló helyzetben mi a véleménye, saját történetet is szívesen hallgatnék.
Ez kb csak olyan hogy jo erzes a bekules de ha ott vagytok egymasnak nem ertekelitek egymast es a kapcsolatot aztan utana ha kulon vagytok hirtelen fontos lesz.
Nekem is volt mar neha ilyen h problemas volt a kapcsolat vedzekedtunk stb aztan kis ideig kulon es utana a bekules az nagyon jo volt de par napig tart maximum.
Szerintem ez max baratdagkent mukodik mert nem tudjatok megoldani a problemakat es ujra es ujra elkezdodik.
Amikor nincs meg amire vagysz akkor ertekelned es megtennel erte mindent amikor megvan akkor kis ideig orulsz azteman nem erdekel. Mint az ajandeknal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!