Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mikor múlik el a hiánya?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a hiánya?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt a párommal,neki én voltam az első szerelme és ő is nekem. A szakításunk elötti 1 hónapban elkezdett más haveri társaságba járni és megváltozott és aztán hirtelen, semmi háttér nélkül kijelentett hogy hagyjuk ezt az egészet,pedig nem is veszekedtünk és sokat jártunk együtt bulizni,utazni. Már 3 hónapja,hogy vége,de még mindig sírok utána,pedig sajnos nagyon megváltozott és lecsúszott... de egyszerűen csak így itthagyott semmi indok nélkül és én csak végre tovább akarok lépni,de még mindig hiányzik.. mikor múlik el ez az érzés?(már nem Jönnék vele össze ezért sem értem,hogy miért hiányzik)

2020. ápr. 12. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Szia

Nekem is ilyen volt az elsonel es szerintem pl az is segit ha kitorlod ismerosom kozul mert engem o torolt vagyis h pl ne lssam amiket kirak es igy jobb volt h nem latom mit csinal mert tudtam h csak rossz lenne, ezen kivul elkezdtem egy kicsit masokkal baratkozni meg nyitott lenni es programozni, ezek elterelik e figyelmedet. Aztan volt egy masik fiu akivel elkezdtem igy jobban beszelni, mar elotteis ismertem es joba voltunk de meg jobba lettunk es programoztunk stb kezdodott valami koztunk de nem jottunk ossze de nagyon jo barat es virjuk egymast azota is es jol elvagyunk. Es mikor kozbe jott meg egy fiu (xd) aki most a baratom akkor kezdett csak igazan elmulni az exem iranti erzelmek mert elotte meg kicsit rosszul esett ha lattam h massal van. Szoval szerintem legy nyitott uj dolgokra es talalkozz uj emberekkel, nem muszaj uj kapcsolatot keresni hanem csak baratokat pl.: nekem igazabol amellett h rossz volt amellett nagyon jo is volt mert jo volt vegre kicsit fuggetlennek lenni es uj emberekkel beszelgetni (ez azert is jo volt mert keves baratom van) szoval programozz es legyel baratokkal es ne nezegesd a regi kepeket, emlekeket hanem neud a jo oldalat.

Egyebkent nekem is mindket kapcsolatomban a problema ugy kezdodott h uj barato tarsasagba kerultek es ilyenkor elkezdenek jobban felejuk erdeklodni de ez igazabol normalis meg rajonnek h milyen jo baratokkal is lenni csak aztan elkezdik a baratnod hanyagolni es ellaposodik a kapcsolat.. En is ilyen helyzetben vagyok epp kb h most baratokra akar koncentralni es kb mar felig szakitottunk de en latom benne a jo dolgokat is es nem haragszom ra mert megertem ezt az oldalat is hisz en is jol ereztem magam mikor uj embereket ismertem meg. Nem tudom h fog alakulni nekunk vegul de elfogadom ha vege lesz es tudom h akkor az valami ujnak a kezdete lesz ami nem feltetlenul rossz. Es arra gondolok h kicsit en is szabadabb leszek, nem lesz vita, uj emberekkel ismerkedhetek (fiukkal konnyebben baratkozok), valtozas jon az eletembe ezzel, stb. Idoben nekem igy kb olyan fel ev volt amig vegleg elmult es nem erdekelt mar de ez mindenkinel mas szerintem, attol is fugg h egyedul vagy v vannak baratok akikkel eltoltheted az idot, attol is h milyen szoros volt a kapcsolat stb.

Szoval nyugi elfog mulni es ne felj ettol mert minden rossz utan jon valami jo es ebben is lwsz valmi jo h vege lett. :)

2020. ápr. 12. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem te vagy az a lány aki ráhajtott egy férjre aki visszament a feleségéhez és a gyerekéhez?😂😂
2020. ápr. 12. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is voltam így az igaz első szerelmet nem tudod elfelejteni csak az idő múlásával csökken a fájdalom és szép emlék marad. Én 53 évesen mai napig emlékszem az első nagy szerelemre szép emlék maradt.
2020. ápr. 13. 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:
És így,hogy én voltam neki is az első,emlékezni fog rám?
2020. ápr. 13. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem az elso lennel akkor is fog
2020. ápr. 13. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az élet majd melletted tartja azt az embert, aki a megfelelő hozzád
2020. ápr. 21. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia csak érdekelene mi újság azóta
2022. jan. 25. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azota nem is gondolok ra mar erre a kerdesre sem emlekszek, nyaron egy honapra osszejottunk meg haverja altal csak de aztan kiis koltozott kulfoldre szval ennyi volt neki nem beszelt velem 😅 nem is baj
2022. jan. 31. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat látod ilyen az élet egyszer fent egyszer lent
2022. jan. 31. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!