Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig akart velem folyamatosan szexelni. Most már mindig kibújik alóla. Miért?
17 éves vagyok, lassan egy éve együtt vagyunk a barátommal. Elsők vagyunk egymásnak. Ő idősebb nálam, 20 éves és gondolom emiatt is erősködött még az elején, hogy minél előbb szexeljünk. Minden találkozón nyaggatott, hogy csináljuk, már két hét után. Belementem egy két dologba (petting, orál), ez ment pár hónapig. Azt is korainak tartottam, de végül már mindegy volt. 4 hónap után feküdtem le vele. Azt is úgy, hogy addig mondta, hogy most történjen meg, amíg bele nem mentem.
Azóta hónapok teltek el, én is rákaptam az ízére. Megszerettem a dolgot. Legszívesebben heti többször is csinálnám, csak most a barátom nem akar... :( Nem értem miért, kérdeztem hogy ennyire rossz vagyok e, mit tegyek, hogy jobban teljesítsek... Azt mondta nincs velem baj csak neki nincs kedve. Meg hogy az csak a filmekben van hogy egy férfi mindig akarja, a valóságban heti egy a maximum igényük.
Rosszul érzem magam, biztos vagyok benne, hogy én nem vagyok elég jó, hiszen eddig kívánt, annyira, hogy kb bele erőszakolt, most meg elutasít. Eleinte kamuzott hogy fáj a feje meg a hasa, de már bevallja hogy egyszerűen nincs kedve szexelni...
Nagyon elkeserítő és nem tudom mit csináljak :(
Most már másra vágyik. Te már nem vagy olyan érdekes.
Mondjuk abból, hogy ennyire erőltette, te is rájöhettél volna, hogy csak meg akart kapni.
Van akinek alacsonyabb a libidója pasiból is és neki elég heti 1. ilyen tényleg van.
De nekem ha van barátnőm és huzamosabb ideig együtt vagyunk, akkor napi 1 se elég. Főleg ha szól is, hogy na csináljuk?
De tényleg van ilyen a valóságban is, hogy hetente kéthetente 1 elég valakinek.
Szóval nehéz erre mit mondani. Mert csak magamat tudom mondani, hogy én nem tudok vele leállni. Volt már mikor 1 hónapig együtt laktam a csajjal de akkor volt lehet napi 5-10is, nem hogy heti 1.
(Meg a napi 5 se gyors menet hanem rendesen kitöltve az időt.)
Nagyon elkeserítő és nem tudom mit csináljak :(
Készülj a szingli életre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!