Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, Ti felvállalnátok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti felvállalnátok egy kapcsolatban egy több, mint 100 kilós lányt? Vagy szégyellnétek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Ez attól is függ hogy milyen alkatú 100 kilós, mert az nem teljesen mindegy. Attól még lehet csinos, ha arányos.
2020. ápr. 3. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha szeretek valakit, akkro felvállalom. Tök mindegy, hogy sovány, vagy kövér.
2020. ápr. 3. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha összejönnék ilyennel valamilyen oknál fogva, akkor szeretem és felvállalom. Több barátnőmnek is volt valami gázos dolga, de egyiket se dugdostam valami barlangban, hanem fel voltak vállava. A barátnőm volt, ha járunk akkor járunk.
2020. ápr. 3. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Minek vagy szegény lánnyal együtt, ha ilyen felmerül benned? Ha nekem valami nem tetszik annyira, hogy szégyenérzet járja át az agyam, akkor össze sem jövök olyan lánnyal.
2020. ápr. 4. 10:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy pasi vagyok, és hogy az én barátnőmről van szó...?
2020. ápr. 4. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem a kérdező a lány. És inkább őt zavarja a 100 kg. De tényleg lehet egy 100 kilós csaj is csinos formás. De sztem dobj le egy 20-25 kg-ot, és ha Te jol fogod magad ettől érezni, akkor a kérdés sem fog benned felmerulni, vajon szegyell e a párod. 😊
2020. ápr. 4. 16:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, csak kérdeztem. Egyébként nem tudok fogyni, 8 hónapig fogyóztam tavaly, de semmire nem mentem vele, mert olyan bajom van. :/
2020. ápr. 4. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
A legkisebb réteget érinti konkrét probléma azok közül, akik túlsúlyosak, szóval csak lusta vagy rendesen étkezni meg mozogni.
2020. ápr. 4. 17:16
 9/11 A kérdező kommentje:
És én nem lehetek a legkisebb réteg? Orvosi papírom van erről, de akkor kamuzok... Oké...
2020. ápr. 4. 18:20
 10/11 anonim válasza:
100%

"A legkisebb réteget érinti konkrét probléma azok közül, akik túlsúlyosak, szóval csak lusta vagy rendesen étkezni meg mozogni."

Kedves Dr.Úr! Sok esetben a kövérséget okozó hormonális, vagy pajzsmirigy problémák nem oldhatók meg az általad említett módokon, sőt a gyógyszeresen sem.

2020. ápr. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!